IJssalon IJstijd
Annemarie Lek
Wij hebben de ijstaart op de afgesproken datum afgehaald in Garderen maar kregen drie dagen later een mail dat de bestelling gereed was en kon worden opgehaald. How come??
Ach, foutje in de administratie wellicht maar de ijstaart was overheerlijk lekker en wij (13 personen) hebben daar van genoten!
Henk Vermeer
Heel lekker
Hoe beoordeel je IJssalon IJstijd?
Marieke
Heerlijk ijs en de 1 persoons bakjes zijn echt goed gevuld,!
De Groot
De ijstaarten waren heel lekker en zagen er goed uit.
Boschie
We hebben een zalige coupe gehad zaten er echt vol van, Heerlijk ijs. Vriendelijk personeel echt genoten
Maureen Bastiaansen
Was lekker en we hebben genoten
Es Weber
Vriendelijk contact, snelle levering van de bestelde kadokaart en natuurlijk suuuper lekker ijs!
Anoniem
Heerlijke ijstaarten
Yvonne Hendriks maar de kadopas was voor Simone Boudesteijn.
Snelle levering van kadopas! Alleen even verwarring over de naam op de envelop, deze was gestuurd naar Yvonne Boudesteijn (haha)
Miran
cadeau kaarten besteld, binnen gekregen met allemaal zakjes en stickers en confettie om ze zelf leuk weg t geven, wat een service!
Gerjanne Van Essen
Binne
D Bruinekool
Heerlijke Ijstaart (yoghurt/kersen)!!
Nellie Jansen
Zelfs erg kort tevoren besteld: toch klaar!
Gé Snijder
Ik ben super geholpen via de mail en later via de telefoon.
Gert ARENDS
heerlijk wel duur
Gerda de Weert
Snelle levering, heel fijn
Je krijgt alleen geen bevestiging en ik kan niet zien op de kado kaart welk bedrag er op staat. Zaak van vertrouwen.
Maar heel fijn dat het verzonden kan worden -
Esmé Sprenger
Snelle levering en nog wat leuks erbij geleverd, super!!
Maartje Van Oorschot
Kadobon is ruim op tijd bezorgd met een leuke kadoverpakking er bij. Leuk kadootje zo!
Bea Hemeltjen
de taart was super lekker
Ahmet
Bestelling stond op tijd klaar. Hele lekkere ijstaart! Miste alleen wat nootjes/opmaak aan de bovenkant van de ijstaart.