I love kamperen shop
Annemarie Van Zielst
Snelle levering, super leuk ingepakt. Het was een cadeautje en de jarige was er erg blij mee
Gretha Oosterom
Mijn product viel tegen. Niet stabiel genoeg. Ik had een beter koffertje verwacht. Dit vind ik te slap/ instabiel
Hoe beoordeel je I love kamperen shop?
Anne-Marie
Wat een super cadeau, zo leuk en feestelijk ingepakt en snelle levering!
C Okkerman
Snelle levering, keurig ingepakt
Arnold Kuiken
Na een wat lange wachtijd (voorraad op) werd ik heel vriendelijk geholpen,
en is mijn cadootje (knutsel caravannetje) aangekomem,heel leuk dank hiervoor! -
Frank Pradera
Geweldig. Ik hoop dat mijn kleinzoon van 7 jaar het ook leuk vind
Ida Van Leijenhorst
snelle levering
K Donker
Mooie artikelen en snel verzonden. Met leuke, persoonlijke kaart erbij
Jet
Producten zijn zoals verwacht. Snelle levering en het is echt een cadeautje om te mogen ontvangen (leuk ingepakt)
Sjoeke Pasma
Alles goed gegaan..had de lichtjes slinger met caravan netjes besteld..vond het wel heeeel klein uitvallen..had het misschien beter moeten lezen..
M.Dijkstra
Wat een leuke artikelen. Zorgvuldig en mooi verpakt en snelle service.
Lori Podt
Super leuke spullen en leuke site met tips
Wim Slooten
Goed verzorg en snelle levering
Saskia Kolmus
Hele mooie bekers ontvangen
Frits Tor
Leuke prijzen en mooie spulletjes voor kampeerders en caravaners. Verrassende leuke gadgets ook. En zo liefdevol ingepakt.
Jantje Vos-Lodenstein
Bep Goossen
Leuke camper/kampeerartikelen! Bestellen online goed geregeld en netjes bezorgd .
Ben Zegeren
Keurig en op tijd geleverd.
De pakjes zaten netjes in cadeauverpakking, erg fijn meegedacht en attent.
Een volgende keer zou ik wel willen weten wat er in welk pakje zit.
Beschouw dit niet als kritiek maar als tip.
Mischien een code oid op de cadeauverpakking plakken en deze code op de pakbon achter het betreffende artikel plaatsen
Elize Ouwehand
Top service, gevraagd om een onherkenbare doos en dit was perfect geregeld. Het kaartje met tekst was met de hand geschreven, super lief!
Marga Bottenberg
Leuk artikel!! Bezorging top!