Huma Official
Welkom bij Huma Official!
Wij zijn een klein online boetiek in Nederland dat gespecialiseerd is in luxe meisjesjurken die elke gelegenheid extra bijzonder maken. Wij maken elegante communiejurken, bruidsmeisjesjurken, en feestjurken voor je kleine prinsesje!
meisjeskleding jurken voor bruidsmeisjes kinderkleding
  • Nadine Tromp
    Review voor Huma Official

Ik ben ontzettend blij met de jurk die ik heb gekocht bij Huma! De kwaliteit is echt goed en door de katoenen voering zal mijn dochter er ook geen last van hebben wanneer ze het draagt. Ik twijfelde over de maat maar ben hiermee goed geholpen via whatsapp. Levering was ook super snel. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar iets speciaals voor een bijzondere gelegenheid!

Antwoord van Huma Official

We zijn zo blij om te horen dat je tevreden bent met de jurk en dat zowel de kwaliteit als de service aan je verwachtingen voldeden. We hopen dat je dochter de jurk met veel plezier draagt! Bedankt voor je aanbeveling en we hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!🎀

• Natalia Hasulak

Beautiful dresses. ♥️

Hi Natalia,
    Thank you for the lovely comment! We try our best to offer the best quality and designs. It was lovely dealing with you and trusting us for your daughters first birthday.

Lots of love
    Team Huma

• Hoe beoordeel je Huma Official?

• Roeliene Post
    Review voor Huma Official

Hele fijne service en goed contact met de webwinkel. Reageren snel en zijn super vriendelijk. Erg blij met de 2 jurkjes. Mijn dochter vind ze helemaal fantastisch.
    Het is van erge goede kwaliteit en zelf na een paar keer wassen zijn ze nog erg mooi.

Hi Roeliene,

Dankjewel voor de positieve review! Goed om te horen dat uw dochter de jurkjes mooi vond. Daar doen wij het voor 🙂.

Mvg
    Team Huma