Huisje65
Emre Varlik
Perfect
Erik
Snelle levering van onze tafel !! Staat geweldig mooi in onze kamer !! Bedankt Huisje65 !!
Hoe beoordeel je Huisje65?
Wilma
Mooie unieke accessoires en een goede service. Top!
Lisz
Ik heb 2 prachtige kussens gehaald voor op de bank . Ik moet zeggen dat de kussens er precies zo uit zien als op de foto ! Dat is wel zo fijn ! Prima service , snelle levering.Dank u wel huisje 65
Dian
Door ziekte bestelling vertraagd. Kan gebeuren maar laat dat even weten.
Simone van der Sluijs
Super goede klantenservice en levering!
Dominique
Hele mooie woonaccessoires. Goede communicatie en werd snel geleverd. Zeker een aanrader. Heel goed ingepakt.
Amber
Heel erg blij mee! Mooie kwaliteit en super leuk voor je interieur. Ik had per ongeluk 1 kandelaar te weinig besteld. Gemaild, snel antwoord en kon alsnog toegevoegd worden aan mijn bestelling, top! Dankjewel huisje65!
Antwoord van Huisje65Dankjewel voor je mooie recensie en heel veel plezier met je artikelen.
Henriette Plompen
Geweldige vriendelijke mensen met een zeer goede service, petje af!!!!!!!Vaas kapot door de post, ze stuurde meteen een andere. Echt een aanrader deze site
Antwoord van Huisje65Bedankt voor je leuke recensie! En heel veel plezier met je vaas!
Jo Damsteeg
Heel vriendelijk snelle reactie en als er iets mis gaat geen probleem. Ze lost het gewoon op. Dag zie je niet veel meer.
Antwoord van Huisje65Dankjewel voor je mooie recensie!
Marjolanda Henstra
Op zoek een klok wat niet iedereen heeft bij huisje65 gevonden,konden het zelf ophalen en de afspraken goed nagekomen.
De prijs kwaliteit verhouding is naar mijn mening prima.
Ga zeker nog eens rondsnuffelen op de website.Antwoord van Huisje65Dankjewel, en geniet van je mooie klok!
Mariëlle van der Meer
Binnen een week stonden mijn nieuwe salontafeltjes te pronken in mijn woonkamer. Fijne service en goede kwaliteit-prijs verhouding!
Antwoord van Huisje65Bedankt voor je mooie review, en heel veel plezier met je mooie tafels.
Nel
Ik kreeg binnen 3 dagen een telefoontje om de bezorging af te stemmen. Dag erna gelijk geleverd. Tafels zijn heel mooi. Blij met de snelle service.
Antwoord van Huisje65Hi nel, bedankt voor je mooie review en heel veel plezier met je tafels.
A.T.
Super goede service! Snelle levering. Goede communicatie. Erg leuke mensen. Ga zo door met jullie webshop!
Antwoord van Huisje65Dankjewel voor je vertrouwen en je mooie review!
Sandra
Snelle levering en fijne communicatie. Erg blij met de nieuwe Salontafels!!!
Antwoord van Huisje65Bedankt voor je mooie review en heel veel plezier met je mooie tafels.
Montserrat
Geweldig mooie salontafel set ontvangen !!
Antwoord van Huisje65Dankjewel montse, en heel veel plezier met je tafels.
Sanne
Een super mooie vaas van Pip studio besteld, was er snel en goed contact. Blij mee!
Alex
Perfecte service en ben heel blij met mijn aankoop
Antwoord van Huisje65Veel plezier met je artikel!
R.
Fijne klantenservice en snelle levering. Ik kreeg mijn bestelde eetkamerstoelen snel geleverd.
Audrey
Mooie stevige stoel gekocht, snelle levering en goede kwaliteit.
Antwoord van Huisje65Dankjewel audrey, en veel plezier met je stoel.