Huisenthuis.nl

Huisenthuis.nl

Huisenthuis.nl is een totale aanbieder voor meubelen voor het gehele huis. Kwalitatief goede product met een optimale prijskwaliteit verhouding vindt Huisenthuis erg belangrijk. Verder is een optimale service een aspect wat hoog in het vaandel staat bij Huisenthuis.nl
8,8
Filter 577 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 497 met beschrijving

• Jeroen Roosendaal
    Geverifieerde klant van Huisenthuis.nl

Helaas het kastje binnen gekregen met een beschadigd onderdeel. Kan natuurlijk gebeuren. Na contact met de klantenservice lag het vervangende onderdeel 2 dagen later binnen. Dat was een top service.

• AW Spang
    Geverifieerde klant van Huisenthuis.nl

Goede service, snel geleverd.

• Hoe beoordeel je Huisenthuis.nl?

• NvA

Heel erg goed!

Antwoord van Huisenthuis.nl

Wat vervelend om te horen dat je bestelling niet naar wens is. We zouden dit graag voor je op willen lossen. Ik zal je een mail sturen. dan kunnen we samen tot een oplossing komen.

• Jeanneke van Zadelhoff
    Geverifieerde klant van Huisenthuis.nl

Prima , doos was wel beschadigd, dat lag aan de bezorgdienst vermoedelijk.

• Angelique van Deursen
    Geverifieerde klant van Huisenthuis.nl

Er staat geen telefoonnummer op hun site, maar na een mail met belverzoek, belde ze ook binnen een uur. Alles was goed verpakt en geleverd.

• Michael Lognoul
    Geverifieerde klant van Huisenthuis.nl

My order got mixed up with another one, and it took a long time for my order to be delivered. However, the customer service took the time to solve the problem, and offered a compensation for the inconvenience.

• Thekla van Leeuwen
    Geverifieerde klant van Huisenthuis.nl

Wij hadden de kwaliteit iets hoger verwacht.

• Erik
    Geverifieerde klant van Huisenthuis.nl

De schommelstoel kon eerder bezorgd worden dan aangegeven op de website. Hierover zijn we netjes op de hoogte gehouden, de bezorger was overigens erg vriendelijk. Het in elkaar zetten van de stoel is blijkbaar ook niet zo moeilijk, mijn vriendin had hem al in elkaar gezet voordat ik thuis was. De stoel voelt stevig aan en het is een mooie zachte stof. De kwaliteit is nog beter dan we hadden verwacht! 5 sterren voor huisenthuis.nl.

• Jan Smit

Goeie service

• John van Dinther
    Geverifieerde klant van Huisenthuis.nl

Snelle service, zeer goed ingepakt (zonder beschadigingen uit de dozen. Super handleiding incl. de voorbewerkte onderdelen in de diverse kasten. Maar ook een zeer gunstige prijze.

• Sanne
    Geverifieerde klant van Huisenthuis.nl

Snelle levering en in goede staat, gemakkelijk in elkaar te zetten. Alleen wat gereedschap zelf nodig om goed stevig in elkaar te zetten.

• Petra
    Geverifieerde klant van Huisenthuis.nl

Snelle levering, mooie prijzen, super product.

• Adriana
    Geverifieerde klant van Huisenthuis.nl

Snelle levering, en van te voren ben ik gebeld door de bezorger. Top.

• Nathanja
    Geverifieerde klant van Huisenthuis.nl

Snel geleverd en mooie producten!

• Anoniem
    Geverifieerde klant van Huisenthuis.nl

Door een menselijke fout is de bestelling helaas niet tijdig klaargezet en geleverd. Maar gelukkig werken er nog mensen die dit snel oplossen en geen computer of robot.

Mooi stevig bed en duidelijke instructie. Het in elkaar zetten ging soepel.

• Aaron
    Geverifieerde klant van Huisenthuis.nl

Snel geleverd op de afgesproken tijd en datum. Goed meegedacht ook m.b.t. een eventuele wijziging.

• Mitchel Van musscher
    Geverifieerde klant van Huisenthuis.nl

Een zeer mooie kast ben er erg blij mee was leuk om to bouwen ook

• Steve Harrington
    Geverifieerde klant van Huisenthuis.nl

Mooi stevig kast, maar de afgeleverd schroeven zijn tekort. Ik heb eigen, iets dikker een langer schroeven gebruikt. Nu staat hij veel steviger.

• Marielle

Mooie degelijke kast, wel

veel werk met in elkaar zetten (mijn is zelf timmerman gelukkig). Er miste een voorgeboord gaatje. Levering was vertraagd, stond niet juist vermeld op website. Keurig een bericht ontvangen hierover.

• Monique
    Geverifieerde klant van Huisenthuis.nl

Besteld bankje had schade, maar dit issue is snel en accuraat opgelost! Goede service!