Huisdier2go

Huisdier2go

Huisdier2go is dé dierenwebshop van Nederland. Met ons enorme assortiment helpen wij dierenliefhebbers om nog meer liefde te geven aan hun huisdieren.
9,1

• Yvonne van der Meijden

Toppie

• Joyce Willemsen-Romijn
    Geverifieerde klant van Huisdier2go

Snelle levering. 1 artikel niet op voorraad. Ipv het pakket vast te houden werd het nageleverd. Ik bestel hier snel weer.

• Hoe beoordeel je Huisdier2go?

• Nadia Verstuyft
    Geverifieerde klant van Huisdier2go

The collar has helped a lot. The dog does not touch his stitches anymore. Thank you. Very grateful.

• Gerrit Kreeft
    Geverifieerde klant van Huisdier2go

Speeltje is de volgende dag geleverd! Perfect!

• Wim Ter Doest
    Geverifieerde klant van Huisdier2go

Goede producten, alleen kan de communicatie van de levering beter.

• Koen
    Geverifieerde klant van Huisdier2go

Geweldige service! Super snel geleverd. Aanrader. Tot de volgende keer!

• Sonja Louwers

Snelle levering uitstekend

• Marieke Visser
    Geverifieerde klant van Huisdier2go

Mooie prijs en snelle levering. Ook nog extra hondenkoekjes bij de bestelling gekregen.

• Sophie Ryckman

Alles in orde.

• nadia rip
    Geverifieerde klant van Huisdier2go

goede service en snelle levering.

• Nina De werk

Goede snelle service

• Danielle De boer

Helemaal top

• Jeannine Miles

goede aankoop. top!!!!!ç

• Cornelia
    Geverifieerde klant van Huisdier2go

Artikel stond op de site al voorradig echter na 5 dagen nog niks ontvangen en gehoord. Mail gestuurd en dan krijg je bericht terug met excuses en 10% korting op volgende aankoop, daar kan ik dus echt niks mee.

Antwoord van Huisdier2go

Hoi Cornelia, Jammer dat de communicatie rondom je vertraagde order niet helemaal vlekkeloos is verlopen. Ik hoop dat we je huidige ervaring bij een volgende bestelling mogen overtreffen.
    Groet, Koen

• miriam jalink

Geef

• Anna Udema
    Geverifieerde klant van Huisdier2go

Ik heb een week geleden wat besteld en tot nu toe nog niks ontvangen

• Durk van Gorkum

• Danny
    Geverifieerde klant van Huisdier2go

Was woensdag verstuurd en kreeg het vrijdag ondooid binnen.het ging om 8 kg duck diepvries voer.Nadat het was opgelost heb ik weer besteld en dat kwam keurig de volgende dag binnen en nog bevroren.

Antwoord van Huisdier2go

Hoi Danny, dank voor je review, welke we in goed overleg keurig afgehandeld hebben. Ik zou het waarderen als je de 1 sterren review omzet naar een positievere, daar we gezamenlijk hebben ingestemd met de oplossing.

Groet, Koen

• Melanie
    Review voor Huisdier2go

2 dezelfde roze mandjes besteld. Volgende dag bezorgd. Helaas bleek er kleurverschil te zitten in mandjes. En aangezien ze naast elkaar staan...Via de mail contact opgenomen. Foto's bijgevoegd. Snel antwoord terug. Ze gingen in overleg en de volgende dag kreeg ik een telefoontje. Excuses en welke roze variant we wilde hebben. Hoogstwaarschijnlijk 2 verschillende series. Dan kan natuurlijk.Vervolgens antwoordnummer gekregen om de 2 verschillende mandjes retour te sturen en de volgende dag hadden we 2 dezelfde kleur mandjes ontvangen. Super en heel snel opgelost. Dat is gewoon top!

• Gerrit
    Review voor Huisdier2go

De eerste bestelling kwam erg snel aan, onze hond is super blij met de fluffy hondenmand. Doordat de eerste bestelling goed ging heb ik nog een hondenhok besteld!