Huis-accessoires
Tom
Begin januari besteld, in november geleverd. Meerdere keren contact gehad dat mijn bestelling in backorder staat. Uiteindelijk na veel moeite weer contact en toen waren er maar 2 van mijn 3 producten leverbaar. Daar heb ik bijna een jaar op moeten wachten. Ze wilde het goed maken met een klein gratis kaarsje. Ik zou toch maar even goed nadenken voor je hier wat besteld. Ik doe het in ieder geval niet meer. Bizar dat ik bijna een jaar moet wachten op mijn bestelling!
Corrie Kromhout
Blij met de prijs van de lampen. En de oplossing die geboden is bij het verzenden van alvast 1 lamp omdat de ander pas in december komt.
Hoe beoordeel je Huis-accessoires?
Julia Schulten
Helaas kreeg ik niet alles wat ik had besteld.
Moest overal zelf achteraan gaan,
Waar me bestelling blijft en wanneer ik de betaling terug krijg, wat ze opeens niet meer op voorraad hadden.
Danielle Zegwaard
Snelle levering van het product, en ook per mail, snel en duidelijk antwoord! Ben zeer tevreden
Am V
Goed geholpen in chatcontact,website kan iets duidelijker.
Alise
Lamp besteld(begin mei) waarbij stond binnen 1-3 werkdagen geleverd. Na 3 weken nog niks gehoord. Na meerdere keren proberen contact te krijgen een mail gehad dat de lamp in backorder is. Eind juni komt hij binnen. Het is inmiddels eind juli en nog niks ontvangen. Om mijn order te annuleren geprobeerd te bellen, mailen en chatten via de site, maar hier wordt niet op gereageerd.
Patrick Vandamme
Op een van de 3 flessen stond het woord “open “ en er was wat brandstof gelekt.
Leo Overdorp
Snelle levering tegen vriendelijke prijs
Jan
Al een paar keer besteld, ben dik tevreden
Diana Elzinga
Goede service en artikelen goed verpakt
Vincent Rensing
Snelle levering en prima verpakte
Diana Elzinga
Vaak leuke acties
Lia Zaal
Glazen vaas was super super goed verpakt, dankjewel
Myrna Maussen
Snelle levering, en bij vragen snelle reactie. Product was goed verpakt
Janneke
Goede aanbieding, gemakkelijke site, duidelijke communicatie wat betreft verzending en levering. Goed verpakt! Al met al tevreden!
Marian van den Camp
goede levering en prima verpakt voor breekbare producten.
zeer goed geholpen aan de chat geen robots gelukkig -
Suus
Snelle levering , en erg mooi produkt. Blij mee!
Bert Wetzels
Product goedkoop goed verpakt bezorging met post.nl duurt wat langer.
Ronald
Goede prijs en snelle levering
Charlene Van der Veer
Snelle levering, goed verpakt, goede prijzen…