Huidverzorging Mireille
Via onze WEBSHOP verkopen wij ook alle producten.
ankie Philipse
Ik kreeg geen bericht over het tijdstip waarop mijn pakje zou komen.
Vervolgens lag het et voor bijna 400 euroaan spullen, bij overburen die ik nauwelijks ken. over de producten ben ik heel tevreden !! -
Nathalie
Mooie producten, netjes verpakt en snel verzonden. Persoonlijk kaartje en samples erbij. Een aanrader!
Hoe beoordeel je Huidverzorging Mireille?
Marie Claire Camps
Alles keurig op tijd en netjes verpakt
D. De Vlugt
Makkelijk te bestellen, snelle levering en leuk verpakt.
Wendy Groenendijk
Fantastische producten met een fijne korting. Zeer vriendelijk. Cadeautje bij het uitpakken. Eigenlijk meer dan 5 sterren waard. Mireille is echt TOP!
Olga
Ruim aanbod van Alessandro nagellak en producten. Snelle en nette levering. Bedankt, Mireille!
liane schut
snelle en keurige aflevering van producten
Sandra Gijsbers
Snel en goed verpakt
Sema Tanriover
Dank u!
Eva
Goede producten, super service en een ruim
aanbod! -
Marjolijn Kelder
Mooie producten en de bestelling wordt heel secuur en netjes ingepakt. Het is alsof je een cadeautje krijgt. Aanrader om hier te bestellen
Yolanda
Goede service, snelle verzending en altijd leuk presentje.
Annemie Bakkers
Snel bestelling kunnen ophalen
Véronique van Oers
Snelle levering met altijd een persoonlijk kaartje en monstertje erbij. Weer blij met mijn striplac.
Marianne
Heel snel en accuraat met een klein kadootje erbij
Patricia
Mooie producten met een goede prijs
A.M.
Zoals altijd was de bestelling dik in orde inclusief een leuke attentie in het pakketje.
Engeline
De producten waren netjes verpakt en snel verzonden. Bedankt.
Antwoord van Huidverzorging MireilleGraag gedaan. Geniet van de producten en bedankt voor de 5 sterren.
Christa Wittekoek Damsma
Makkelijke site snelle levering
Antwoord van Huidverzorging MireilleFijn dat de bestelling snel geleverd werd. Bedankt voor de 5 sterren.
Martine Stas-Couwenberg
Super snelle service en ontzettend fijne producten