Hoyz.nl
Dagmar M.
Goede beschrijving artikel. Netjes op de hoogte gehouden met T&T. Contact gehad met klantenservice voor vraag. Super vriendelijk en netjes behandeld.
Marcel
Mooi product voor mooie prijs, levering correct en op tijd.
Note; bij montage onderstel niet alle schroeven direct vast draaien i.v.m. pasmaat bevestigings gaten.
Hoe beoordeel je Hoyz.nl?
Esther Umans
Redelijk snelle levering, fijn contact met de klantenservice. Top product. Zeker een aanrader
Twan Menkehorst
super snelle service
Liesbeth Mollema
Nadat bleek dat de verzending beschadigd was aangekomen werd ik vanuit Hoyz zelf benaderd voor een goede oplossing. Een heel betrouwbaar bedrijf!
Manon Goossensen
Zeer lang wachten tot ik überhaupt retour kon sturen.
Fiona Bouwknegt
Alles top
Willy Loyens
Levering ok. Afwerking ondermaats. Nachttafeltje niet stabiel. Bovenste plank te groot voor het frame. Zwarte kleur op vele plaatsen van het frame verdwenen.
Emine
De bestelling is snel en goed geleverd.
Het product blijkt echter niet netjes afgewerkt te zijn, maar het contact en de oplossing met de klantenservice was heel snel en goed! Wat hebben wij nu een prachtige kapstok hangen op de gang. Geeft echt meteen een hele warme sfeer! Zeker een aanrader! -
Denise
Geweldige service, goed bereikbaar, goed contact, een probleem met een artikel werd naar tevredenheid opgelost. Zeer tevreden!
Christian Kleijn
Netjes afgeleverd.
Iris
Helemaal naar verwachting
AU
Fijne service en snelle bezorging
Marga Reuvers
Mooie spullen! Verzending verliep goed en lamp is goed aangekomen. Erg blij mee!
Gigi Leupen
Simone Tostrams
Prima service!!
N
Wat een service! Er is een verkeerd product aan mij verzonden.1 mailtje en alles werd direct geregeld en extra gecontroleerd, echte toppers daar
Ik heb mijn bestelling in perfecte staat ontvangen nu, volgende keer weer bij Hoyz bestellen want de service is echt geweldig! -
Ellebelle
Contact met klantenservice was vriendelijk en naar wens, snelle levering!
Renate K.
Schitterende moderne en stoere nachtkastjes van mangohout.
AM
PostNL had het tweede pakket niet tijdig afgeleverd. Bij aankomst van het pakket was er een onderstel beschadigd. Klantenservice gecontacteerd en deze reageren zeer snel (binnen 1 dag) en vriendelijk. Oplossing aangeboden gekregen. Uiteindelijk toch tevreden klant hierzo!