Hoyz.nl
Hoyz.nl is dé plek voor jouw interieur. Wij selecteren het beste aanbod voor je om het online winkelen gemakkelijker te maken. Hoyz.nl bestaat uit een jong en enthousiast team dat altijd klaar staat om je te voorzien van advies en service. Van een strak design tot aan robuust en industrieel, Hoyz heeft het in huis. Wat wij garanderen - Producten geselecteerd op kwaliteit, originaliteit en betaalbaarheid - Snelle levering in NL & BE - Elke werkdag bereikbaar van 09:00 tot 17:00 - - Persoonlijk advies - Gratis verzending vanaf 49 euro
8,4
Filter 409 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 240 met beschrijving

• Dagmar M.
    Geverifieerde klant van Hoyz.nl

Goede beschrijving artikel. Netjes op de hoogte gehouden met T&T. Contact gehad met klantenservice voor vraag. Super vriendelijk en netjes behandeld.

• Marcel
    Geverifieerde klant van Hoyz.nl

Mooi product voor mooie prijs, levering correct en op tijd.
    Note; bij montage onderstel niet alle schroeven direct vast draaien i.v.m. pasmaat bevestigings gaten.

• Hoe beoordeel je Hoyz.nl?

• Esther Umans
    Geverifieerde klant van Hoyz.nl

Redelijk snelle levering, fijn contact met de klantenservice. Top product. Zeker een aanrader

• Twan Menkehorst

super snelle service

• Liesbeth Mollema
    Review voor Hoyz.nl

Nadat bleek dat de verzending beschadigd was aangekomen werd ik vanuit Hoyz zelf benaderd voor een goede oplossing. Een heel betrouwbaar bedrijf!

• Manon Goossensen
    Review voor Hoyz.nl

Zeer lang wachten tot ik überhaupt retour kon sturen.

• Fiona Bouwknegt

Alles top

• Willy Loyens
    Review voor Hoyz.nl

Levering ok. Afwerking ondermaats. Nachttafeltje niet stabiel. Bovenste plank te groot voor het frame. Zwarte kleur op vele plaatsen van het frame verdwenen.

• Emine
    Review voor Hoyz.nl

De bestelling is snel en goed geleverd.
    Het product blijkt echter niet netjes afgewerkt te zijn, maar het contact en de oplossing met de klantenservice was heel snel en goed! Wat hebben wij nu een prachtige kapstok hangen op de gang. Geeft echt meteen een hele warme sfeer! Zeker een aanrader!

• Denise
    Review voor Hoyz.nl

Geweldige service, goed bereikbaar, goed contact, een probleem met een artikel werd naar tevredenheid opgelost. Zeer tevreden!

• Christian Kleijn

Netjes afgeleverd.

• Iris

Helemaal naar verwachting

• AU
    Review voor Hoyz.nl

Fijne service en snelle bezorging

• Marga Reuvers
    Review voor Hoyz.nl

Mooie spullen! Verzending verliep goed en lamp is goed aangekomen. Erg blij mee!

• Gigi Leupen

• Simone Tostrams

Prima service!!

• N
    Review voor Hoyz.nl

Wat een service! Er is een verkeerd product aan mij verzonden.1 mailtje en alles werd direct geregeld en extra gecontroleerd, echte toppers daar
    Ik heb mijn bestelling in perfecte staat ontvangen nu, volgende keer weer bij Hoyz bestellen want de service is echt geweldig!

• Ellebelle
    Geverifieerde klant van Hoyz.nl

Contact met klantenservice was vriendelijk en naar wens, snelle levering!

• Renate K.
    Review voor Hoyz.nl

Schitterende moderne en stoere nachtkastjes van mangohout.

• AM
    Geverifieerde klant van Hoyz.nl

PostNL had het tweede pakket niet tijdig afgeleverd. Bij aankomst van het pakket was er een onderstel beschadigd. Klantenservice gecontacteerd en deze reageren zeer snel (binnen 1 dag) en vriendelijk. Oplossing aangeboden gekregen. Uiteindelijk toch tevreden klant hierzo!