Houtplusmeer
Lynn
Vlotte afhandeling, kreeg wel al sneller de mail toe om te beoordelen dan dat het product er was. Maar bestelling is goed toegekomen en is zoals ik verwacht had.
Tineke Boots
Prachtig uitgewerkte kerstbal
Hoe beoordeel je Houtplusmeer?
Tin de Boer
Binnen paar dagen geleverd.Mooi boed weer,heel erg blij mee!
Clementine
Geweldig product! Mooi gemaakt!
Ik had 2 houten naam werkjes gehaald, de naam was best lang en bevatten een streepje in het midden, maar ze hebben het erg mooi en volledig gedaan! Erg tevreden over. Als kraamcadeau gegeven, ouders vonden het geweldig, krijgt zeker een mooie plek in de slaapkamer van mijn nichtje. Ik raad dit dan ook zeker aan😄 -
Harjan Bakker
Prima product en snelle levering met personal touch
Lisa
Superleuk gepersonaliseerd cadeau! Erg blij mee.
Laura Dijk
Bestelling kwam snel binnen en het zijn mooie sleutelhangers!
Tin de Boer
Heeeeeel blij.Goede kwaliteit en snelle levering!
Mandy
Ik heb zaterdag een bestelling gedaan, nu donderdag nog niks binnen, contact opgenomen en goed te woord gestaan, hopelijk komt het snel binnen.
Marleen Balkema
Keurige site. Goede keuze, en nette prijzen. De verzending was snel, en het product goed. Ik heb jaren geleden al hier besteld, en nu dus weer. Hetzelfde product wat past bij de rest. Het is nogsteeds dezelfde kwaliteit
Isa Granero
Mooi productie,snelle levering
JH
Super goede en snelle service! Erg leuk cadeautje!
Julie Van rijswijk
Super snel geleverd! Altijd goed op de hoogte en een mooi product.
Thea
Snelle levering. Zelfs 2 sleutelhangers gekregen. Ziet er mooi uit. Dankjewel
Sylvia Ijsselstein
Super tevreden over het product..Netjes verpakt en snelle levering
Anja Pas
Snelle en nette reactie
Dany Meert
Mooi product.
Mijn vriendin is super blij.
2de maal dat ik bestel.
Gon Brepoels
Snelle levering, geen verzendkosten of verborgen kosten. Zeer tevreden over het geleverd product
Carla Van den assem
Snelle levering ..had een vraagje en dat werd ook snel behandeld
Karin
Goede service en super snel geleverd. We zijn erg blij met het hondenpootje met daarin de naam van onze overleden hond. En op verzoek is er ook een datum in gegraveerd. Zonder extra kosten. Bedankt Janet!