Houten Kozijnen Loods

Houten Kozijnen Loods

Houten Kozijnen Loods bestaat sinds januari 2015 en is een dochteronderneming van De Jong Kozijnen BV, dat al 20 jaar een gerenommeerde producent en leverancier is van hardhouten kozijnen. Wij richten ons op het nieuwe Nederland. Op jou.

Omdat jij liever online winkelt. Daarom maken we het je gemakkelijk én garanderen we je de scherpste prijzen op kwaliteitsproducten. Dat is de reden voor onze keus voor een webshop.

Alles wat we produceren, maken we op maat. Wil je een oud huis renoveren of een nieuwe woning bouwen? Wij helpen je met precies dat wat je hoopt te vinden. Houten Kozijnen Loods heeft de modernste machines en de vakmensen die ze bedienen.
9,2
Filter 98 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 64 met beschrijving

• Ashwin Van mullem
    Geverifieerde klant van Houten Kozijnen Loods

Op de offerte die ik als klant moest ondertekenen om hem bindend te maken. Stond afleveren 0.01 cent. Deze ondertekend en terug gestuurd. Hierop kreeg ik de mail terug wanneer de leverweek zou zijn. De planning zou contact leggen voor exacte leverdatum. Na de verwachte leverweek zelf gebeld. Toen bleek dat ik hem zelf op moest halen. Halve dag verlof, benzine kosten en huur aanhanger er boven op gehad. Tevens in de offerte stond de kleur van kozijn(wit) en deur(grijs). Is alles in wit geleverd.

• Lilian Duivenvoorde
    Geverifieerde klant van Houten Kozijnen Loods

Prettig bedrijf met kwalitatief goede producten en een bijzonder goede service

• Hoe beoordeel je Houten Kozijnen Loods?

• Allard Chavonnes
    Geverifieerde klant van Houten Kozijnen Loods

Mooie zware kwaliteit , alles op de millimeter gemaakt ,inclusief hr++ glas geleverd aan huis, goede prijs voor wat je krijgt ,zeer tevreden.

• Wil van de Wall
    Geverifieerde klant van Houten Kozijnen Loods

Ze komen hun afspraken redelijkerwijs na. Een lichte vertraging in de leveringstijd. Kwaliteit van het hout en de kozijnen is goed. Daarnaast is het geleverde glas niet netjes strak in de hoeken. Afwijking in de positie van het aluminium profiel (smallere en bredere stukken in de hoeken)

• Bram Kerssen

Keurige kwaliteitskozijnen tijdig geleverd

• Albert
    Geverifieerde klant van Houten Kozijnen Loods

Op zich best wel aardig bedrijf alleen lezen ze niet goed wat de wensen van de klant zijn. Geef je 5 wijzigingen door dan lezen of voeren ze er 3 door en twee vergeten ze er, dat kan beter vind ik. Verder vriendelijke communicatie. Ze kunnen alleen niet alles maken ( wat bij andere wel kan) en zijn wat duur

• Peter Zwijnenburg
    Geverifieerde klant van Houten Kozijnen Loods

3 kozijnen besteld bij houten kozijnen loods.
    De offerte, het tekenwerk en de levering ging absoluut goed.
    Naar bij de montage toch 3 gebreken geconstateerd. 2 met betrekking op de driepunt sluitingen en een bewchadiging in het glas.
    Helaas zijn we nu 3 weken verder, maar een terugkoppeling blijft uit. Als eerst meteen gemaild en daar elke week achteraan gebeld.
    Dus goede voorbereiding maar de klacht afhandeling onvoldoende.

• Jan van Eijk
    Geverifieerde klant van Houten Kozijnen Loods

Kozijn met openstaande deuren op de site samengesteld en ingezonden en besteld.
    Daarna nog telefonisch contact gehad en de hoogte van de bovenlichten iets aangepast zodat het glas oppervlak wat groter werd. Dat was een goede tip, staat veel beter.
    Levering op de afgesproken datum en keurig door de chauffeur op de gewenste plek neergezet.
    Hartelijk dank , zeer tevreden.

Met vr. gr. Jan

• Theo en Esther
    Geverifieerde klant van Houten Kozijnen Loods

Fijn bedrijf, vlotte levering. Oog voor hun klant

• Theunis Zijlstra
    Geverifieerde klant van Houten Kozijnen Loods

3 kozijnen besteld voor een opbouw. Snel klaar en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik heb de kozijnen zelf afgehaald en trof een zeer vriendelijke en behulpzame medewerker die rustig de tijd nam om te helpen laden. Aanrader!

• Jerrol

Prachtig

• Lilian Duivenvoorde
    Geverifieerde klant van Houten Kozijnen Loods

Goede kwaliteit kozijnen en medewerkers zijn zeer klant vriendelijk & kundig

• Piet van Andel
    Geverifieerde klant van Houten Kozijnen Loods

Mooie zware kwaliteit kozijnen, alles netjes afgewerkt, maatvast, goed sluitend. Goed product voor een nette prijs.

• Reinout van Vloten
    Geverifieerde klant van Houten Kozijnen Loods

Mooi gemaakt en geheel volgens tekening. Past precies

• Daniel van den Berg
    Geverifieerde klant van Houten Kozijnen Loods

Zeer snelle levering, het product was ook nog boven verwachting goed, uitstekende kwaliteit. Goed bedrijf om mee te werken.

• Robert
    Geverifieerde klant van Houten Kozijnen Loods

Goede service, komen afspraken na, zijn goed te bereiken. Erg tevreden over de afwerking en kwaliteit van het product.

• Reinout van Vloten
    Geverifieerde klant van Houten Kozijnen Loods

Geleverd wat is gevraagd, zeer behulpzaam en goede communicatie

• D.E. van Brussel

Duidelijkheid en overzichtelijk

• Fini Joling
    Geverifieerde klant van Houten Kozijnen Loods

Ze hebben een geweldig mooi draai/kiep raam geleverd en de communicatie was uitstekend. Ook een pluim voor de chauffeur, hij belde volgens afspraak en was heel vriendelijk.

• Jan Lingbeek
    Geverifieerde klant van Houten Kozijnen Loods

Alles is perfect geregeld. Goede communicatie