Hout&Herinnering
Bianca Scharroo
Goede afwerking, fijn contact!
LIsa Boerstra
Mooi kwaliteitsproduct en goed verpakt! Prettig contact gehad met Roel en aanpassingen na de bestelling zijn snel en keurig verwerkt.
Hoe beoordeel je Hout&Herinnering?
Lisette van den Berg
Super fijne service! Ik wilde iets aangepast hebben en kreeg keurig 2 keer een proefdruk in mijn mail. Na de goedkeuring dezelfde dag nog op de post en de volgende dag 2 prachtige kisten binnen! Aanrader :)
Bo
Ik heb het geboortekaartje opgestuurd om in te laten scannen. Het originele ontwerp is handmatig iets uitgebreid waardoor dit beter uitkwam op het deksel. Dit is perfect gedaan en ik ben er ontzettend blij mee! In de toekomst kom ik zeker nog een keer terug!
Natasja
Vandaag onze herinneringskist ontvangen voor onze 17 jarige zoon die helaas onverwachts overleden is. De herinneringskist is erg mooi geworden met zijn lievelingskleur maar wat mij echt raakte was t persoonlijk kaartje wat erbij zat, dat was zo lief dank jullie wel.
Petra
Hele fijne persoonlijke aanpak.
Leanne
Geweldige service, de vragen werden duidelijk en goed beantwoord! Reageerden ook vrij vlot.
Kelcey
Goede service! Goede communicatie! En super mooi resultaat!
Kelly
Prachtig product, snelle levering, goede service. Heel erg tevreden!
Kaylie De Jong
Levering was snel en de kist is echt fantastisch!
Vooraf netjes een proefdruk ontvangen of alles correct was, dus goede communicatie! Wij zijn heel blij met de herinnering kist en erg persoonlijk! -
W
Alles super, communicatie erg vriendelijk! Met liefde verpakt. Mooie heldere kleuren.
Jolien Leenaert
Heel mooi product en super service
Mooi product, voldoet aan verwachting
Chantal Vugts
Laurie
Prettig contact over de proefdruk vooraf en de kist met foto is van mooie kwaliteit.
Centrum Nalatenschappen Inge Stoof
Goede service! Heel mooi ontwerp gemaakt.
Merel
Makkelijk te bestellen, prachtig product en attent kaartje erbij.
Sarah Audenaert
Heb al verschillende keren een herinneringsdoos besteld en ben er steeds zeer blij mee geweest. Ook de personen die dit cadeau hebben ontvangen waren steeds zeer aangenaam verrast.
Jorinda Wermink
Fijn contact en goede service. Producten netjes afgeleverd en foto van goede kwaliteit. Zeer blij mee en tevreden!
Linda Schaaphuizen
Naast mooie producten, ook een fijne en klantgerichte service!