Horlogewatch.nl
Patrick
Zoals de meeste reviews aanhalen, zeer goede service. Het product is zeer goed. De contactname is top. Een aankoop is er zeker aangeraden.
Antwoord van Horlogewatch.nlBeste Patrick,
Hartstikke bedankt voor deze prettige review! Goed om te lezen dat onze service en het contact bevalt en dat u het horloge mooi vindt. Bedankt voor de bestelling.
Erkan Dagdelen
Grüße aus Deutschland. Ich war auf der Suche nach einer bestimmten Uhr von Paul Rich die in Deutschland leider ausverkauft war. Habe den WhatsApp Support von dieser Webseite kontaktiert, und wir waren mehrere Tage in Kontakt. Die Uhr wurde einige Tage für mich Reserviert. Die Uhr und die Box dazu kam sehr schön verpackt an. Mit füllmaterial damit die Uhr innerhalb des Kartons nicht hin und her rutschen konnte. Man hat also sehr viel wert drauf gelegt das die Uhr heil bei mir ankommt. Die Paul Rich Star Dust II in Silber Automatik nr. 368/500 übertrifft all meine Erwartungen, die Uhr funkelt als käme sie von einem anderen Planeten. Ich bin verliebt in diese Uhr und allen anderen in meinem Umfeld gefällt sie auch. Ich danke dem gesamten Team und hoffe das ihr weiterhin so ein Kundenorientiertes unternehmen bleibt, und wünsche mir für alle anderen Kunden die selbe gute Erfahrung die ich mit euch machen durfte !.
Antwoord van Horlogewatch.nlBester Erkan,
Vielen Dank für die Bestellung und die nette Bewertung. Schön zu lesen, dass Sie mit dem Service zufrieden sind und Ihnen die Uhr gefällt. Viel Spass damit.
Grüße,
Team Horlogewatch.nl -
Hoe beoordeel je Horlogewatch.nl?
Adam
The service provided before my purchase was fast and informative. The watch was delivered very quickly, and the packaging was beautifully presented with a handwritten message. A high quality business.
Antwoord van Horlogewatch.nlThank you very much for this beautiful and nice review! Very good to read that you appreciate our service! Thanks for the order!
Greetings, Team Horlogewatch.nl -
Steven
Top service en mooie horloge, ik ben mijn volgende al aan het kiezen 😃
Antwoord van Horlogewatch.nlBeste Steven,
Ontzettend bedankt voor deze prettige review! Goed om te lezen dat onze service bevalt en dat u het horloge mooi vindt. Bedankt voor de bestelling.
Richard
De tweede horloge die ik bij Horlogewatch heb gekocht.
Prima service, snelle levering en vragen worden snel beantwoord.Antwoord van Horlogewatch.nlBeste Richard,
Hartstikke bedankt voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat onze service, de snelle levering en het contact bevalt! Bedankt voor de bestelling.
E. Looijenga
Makkelijk en snel contact per app mogelijk. Telefonisch allervriendelijkst geholpen en een deal gemaakt. Dag later het aangeschafte product al goed verpakt ontvangen. Hier kan je gerust wat aanschaffen dus.
Antwoord van Horlogewatch.nlBeste E. Looijenga,
Ontzettend bedankt voor deze mooie en prettige review! Fijn om te horen dat het contact en de service bevalt! Bedankt voor de bestelling.
Joey Rademakers
uitstekende service,makkelijk contact en het horloge overtreft mijn verwachtingen!
Antwoord van Horlogewatch.nlBeste Joey Rademakers,
Hartstikke bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat onze service en het contact bevalt! Bedankt voor de bestelling.
Fred van Driel
Zeer goede service, snelle levering, duidelijke communicatie en natuurlijk prachtige horloges. Een echte aanrader!
Antwoord van Horlogewatch.nlBeste Fred van Driel,
Hartstikke bedankt voor deze mooie review! Goed om te horen dat onze service en de duidelijke communicatie bevalt! Bedankt voor de bestelling.
Ericlvanvoort
Goede service doen wat ze beloven
Antwoord van Horlogewatch.nlBeste Eric, Hartelijk dank voor deze prettige review! Fijn om te horen dat onze service bevalt! Bedankt voor de bestelling. Gr, Team Horlogewatch.nl
JkdL
Overzichtelijke website, eenvoudig bestellen en ruime keuze in betaalmogelijkheden. Snel geleverd en een leuk handgeschreven begeleidend kaartje bij aflevering.
Antwoord van Horlogewatch.nlBeste JkdL, Hartstikke bedankt voor deze mooie review! Goed om te horen dat u zo tevreden bent! Bedankt voor de bestelling. Gr, Team Horlogewatch.nl
Daizy Groot Hulze
Zeer snelle levering,,,,,,mooi verpakt ,,,,,en fantastische service.
Antwoord van Horlogewatch.nlBeste Daizy, Hartelijk dank voor deze fijne review! Heel goed om te horen dat onze service bevalt! Bedankt voor de bestelling. Gr, Team Horlogewatch.nl
Monique Jagessar
Super service 👌🏽
Antwoord van Horlogewatch.nlBeste Monique, Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn om te horen dat onze service bevalt! Bedankt voor de bestelling. Gr, Team Horlogewatch.nl
Patrick
Mooie overzichtelijke webshop, snelle levering en tot nu toe vriendelijk contact gehad. Ga zo door 👍
Antwoord van Horlogewatch.nlBeste Patrick,
Hartelijk dank voor deze fijne en mooie review! Goed om te horen dat onze service bevalt! Bedankt voor de bestelling.
V. Pieters
Mooi product aan goede prijs. Correcte en snelle levering!
Antwoord van Horlogewatch.nlHartelijk dank voor deze prettige en mooie review! Goed om te horen dat het horloge bevalt!
Bedankt voor de bestelling. Gr, Team Horlogewatch.nl -
Peter J.
Zeer correcte en snelle levering - Prima en open communicatie - zo hoort het te zijn - Topservice
Antwoord van Horlogewatch.nlBeste Peter, Hartelijk dank voor deze prettige en mooie review. Fijn om te lezen dat u de service en de communicatie waardeert! Bedankt voor de bestelling. Gr, Team Horlogewatch.nl
Matthias B.
Guter E-Mail-Kontakt, schnelle Lieferung, sehr gute Verpackung
Antwoord van Horlogewatch.nlBeste Matthias,
vielen Dank für diese angenehme und nette Bewertung. Schön zu lesen, dass Sie den Service, die Lieferung und die Kommunikation schätzen! Danke für die Bestellung.
Fabian Hendriksen
Duidelijke communicatie, goede service, geen fratsen! Gewoon een eerlijke en betrouwbare handelspartner! Maakt zijn beloftes meer dan waar. Ik kan deze partij dan ook zeker aanraden!
Antwoord van Horlogewatch.nlBeste Fabian,
Hartelijk dank voor deze prettige en fijne review. Goed om te lezen dat u de service en communicatie waardeert! Bedankt voor de bestelling.
Stefan Michael
Ik heb een Vostok Almaz besteld en kreeg te horen dat dit wel even kon duren , kon pas 5 januari besteld worden en dat het daarna nog eens 2 weken zou duren eer dat hij binnen was.
Tot mijn verbazing was het horloge al de 7de binnnen.
Super service en een prachtig horloge.
Volgende keer zal ik zeker weer hier bestellen.Antwoord van Horlogewatch.nlBeste Stefan Michael,
Bedankt voor deze fijne en mooie review. Goed om te lezen dat u de service waardeert en dat u tevreden bent met de aankoop!
Allard
Snel geleverd / goede prijzen en uitstekende service
Antwoord van Horlogewatch.nlBeste Allard,
Bedankt voor deze prettige en mooie review. Goed om te lezen dat u de service waardeert!
Johan Dietvorst
Een horloge besteld op 19 november, meer dan een week moeten wachten op überhaupt een bevestiging, maar ondertussen al wel drie keer een e-mail gehad met de vraag of ik het product kan beoordelen terwijl het product nog niet eens verzonden was.
Nou moest ik weer vier dagen wachten op een reactie via de e-mail, waarna doodleuk wordt gezegd dat het bij de leverancier per ongeluk niet met expres is verzonden terwijl ik daar in theorie al wel voor heb betaald.
En dan krijg ik als compensatie de belofte dat er een extra armbandje bij zit bij mijn horloge.
En zelfs nu is de verzending alweer drie keer vertraagd.
Ik heb nog nooit zulke langzame en slechte service gehad.
Hopelijk komt het nog een keer aan want we zijn nou al 2 weken verder...Antwoord van Horlogewatch.nlBeste Johan,
Allereerst is het heel vervelend dat de bezorging langer duurde dan in eerste instantie aangegeven! Daar balen wij ook van. Uiteraard begrijpen we dit van uw kant. En ook terecht dat u dit aangeeft. Excuses nogmaals daarvoor. Wij hadden het graag anders gezien.
In uw geval is het horloge wat later bij ons binnengekomen dan gehoopt. Vanuit de leverancier is er voor een andere vervoerder gekozen dan normaal en was het niet verstuurd als express zending. Niettemin onze verantwoording en een fout van ons. Hierdoor is de levering van uw bestelling ook vertraagd.
Door de drukte bij onze vervoerder en de actie- en feestdagen is de levering nog meer vertraagd. Helaas hebben we niet alles in eigen hand.
U geeft aan dat u meer dan een week moest wachten op überhaupt een bevestiging. Na uw order heeft u een bevestigingsmail gehad van de bestelling. Wij hebben u drie dagen later nog een extra bevestigingsmail gestuurd, met hierin nogmaals de bestelling en levertijd.
Als tegemoetkoming voor de langere levertijd hebben we een armband meegestuurd. We hebben ook voorgesteld om u een korting te geven op de totaalprijs.
Dat het allemaal langer duurde dan gehoopt is een feit. Terecht dat u dat vervelend vindt! Dat vinden wij ook.
Dat de bezorging langer duurde, zegt niets over het horloge, de prijs, de kwaliteit en de garantievoorwaarden.
Inmiddels heeft u het horloge ontvangen. Helaas duurde het 4 werkdagen langer dan vooraf aangegeven. Bedankt voor de bestelling en veel plezier ermee!
Gr, Team Horlogewatch.nl