Honing-en-zo.com
Maartje
De bijenwas waxinelichtjes ruiken heerlijk!
Daniel Chavez
Mooie prijzen goede service.
Hoe beoordeel je Honing-en-zo.com?
Cisca
Op tijd bezorgd.
Keurig verpakt. Breekbare glaasjes. -
Boudewijn Jansen
Heb nog niets ontvangen
G. Schot
Webshop netjes en overzichtelijk. Beantwoording vragen snel en duidelijk.
Ria
Veel soorten honing. Goede kwaliteit en prijs.
Snel geleverd. -
Hanneke Appel
Dat jullie deze honing hadden fantastisch.en wat leuk die persoonlijke boodschap met die heerlijke snoepjes
C.J. de Ruijter
Altijd een goede service en lekkere honing. Mijn bestelling werd netjes afgeleverd en nog een mini potje tym honing gratis erbij. Leuk, die gaan we zeker proeven. Dank jullie wel.
Gijs Noordijk
Kwaliteits honing !
Miranda
Ruime keus en goede klantenservice.
Nikki
Goede service. Leuke producten.
Sonja Boes-Otten
Een heel goeie site word altijd met zorg ingepakt en een hele snelle levering
Iris in ‘t Veld
Trix reageert altijd erg snel en is zeer behulpzaam! Goede en snelle levering. Fijne webwinkel :) Ik beveel het zeker aan om hier honing(producten) te bestellen!
Esther van Aalst
Waanzinnig lekkere honing! ♡ de tijmhoning is super tegen mijn hoest en verzacht de keel! Goeie service en vriendelijk.
Antwoord van Honing-en-zo.comDank je wel voor je mooie woorden Esther. Daar ben ik erg blij mee dat de honing je keel verzacht, naast het feit dat hij ook super lekker is :)
Groetjes, Trix. -
Helena Liberton
Perfecte afwerking order, vriendelijke mensen en topkwaliteit
Saskia
Uitstekende service, snelle verzending en de producten zijn erg zorgvuldig ingepakt in een stevige doos, zodat er weinig kans is op schade. Extra leuk is de persoonlijke touch: een handgeschreven kaartje met iets extra’s als bedankje voor je bestelling. Alleen dat al maakt het een feestje om uit te pakken én je voelt je als klant meteen gewaardeerd.
Tot slot: de kwaliteit van de producten is erg goed en de prijzen niet veel hoger dan in een fysieke winkel. Kortom: ik ben enthousiast over deze webwinkel! -
Mevrouw Els Nelissen
Geweldige service, 1 product niet voorradig, zelfde dag nog oplossing en pakket snel ontvangen
Mevrouw Marguerite Versteeg
Zeer goede kwaliteit honing.
Lekkerste honing die ik nu gekocht heb
Bent een honing liefhebber.
Ik probeer alleen rauwe honing de zeldzame soorten tekopen.
Anette Thomassen
Leuke artikelen en zeer zorgvuldig verpakt en verzonden 👍
Mevrouw Elsbeth Hoven
Snelle levering , goede prijs