Hondentrainingshop.nl
Binnen Nederland hanteren wij geen verzendkosten.
Marcel van der Werff
Prima advies en op basis daarvan Producten gekocht, alles was een dag later in huis
bernard pasmans
Snelle en nette levering
Hoe beoordeel je Hondentrainingshop.nl?
Erik-Jan
Snel geleverd, een klein probleem was snel en klantvriendelijk opgelost.
Linda Slingerland
Snelle levering en goed prijs!
Pegman
Snel geleverd en na een zeer vriendelijk gesprek aan de telefoon kon het artikel retour gestuurd worden. Ook dit werd zonder meer snel afgehandeld. Een 10 voor klantvriendelijkheid.
Petra
Wafz Puppy Budy besteld en mijn BC pup was, en is er heel blij mee! Altijd valt ze in slaap met haar koppie op de knuffel! Hij voelt heel zacht en fluffy aan en het hartje klopt levensecht en is niet storend qua geluid! Het Warmtepack heb ik niet gebruikt. Goede aankoop geweest! Blij ook met de snelle verzending! Top!
Anja
Snel geleverd en goed verpakt.
Nathalie van Doorn
Goede service, hele snelle levering, zaterdag besteld, maandag geleverd. Goede prijs!
Bouvier
Helaas werd er op de website een (voor mijn bouvier) verkeerde maat aanbevolen. Toen ik het artikel terug wilde sturen, moest ik zelf de retourkosten betalen. Jammer, ik had een grotere maat nodig. Maar door de kosten gekozen om niet hier te bestellen.
Jeannette
Goede service. Wat besteld is komt snel.
Marianne
Goede prijs en service! Op 6/8 besteld en 7/8 pakket in huis. 👍🏼
Cynthia De Bruycker
Levering met post NL liep fout. Zij hebben mee gezocht waar de fout lag. Hierdoor had ik wat later maar nog vlug mijn pakketje. Het was een zeer vriendelijke dame die me geholpen heeft. Zeker aan te raden.
C V
Goede/mooie producten en zeer snelle levering!
Martijn Kollen
snelle levering!
Jan
snelle en volledige levering.
Sue
Package arrived within a few days. Perfect service.
Kimberly Willems
Zeer tevreden van onze gentle leader leiband! 0,0 trekken doet ze nog, een plezier om ze dagelijks uit te laten.
A de Leur
Super snelle levering en mooie produkten
Jolanda Stam-Mittelmeijer
De snuggle pup was snel in huis, erg fijn!
Dylan
Super service! Product mega snel bezorgd en zelfs nog een snackje voor de hondjes er bij.