Home, Gifts & More
Rikie Wijtman
top winkel
Antwoord van Home, Gifts & MoreDank u, we hopen graag nog eens iets te kunnen betekenen voor u
Ronald Damen
Omdat de bestelling meerdere glazen potten bevatte, werd deze persoonlijk gebracht super blij mee, erg bedankt voor deze service😀
Antwoord van Home, Gifts & MoreDank u , iets persoonlijks voor iedereen🤣. Wij hopen dat u nog eens aan ons denkt als u iets zoekt!
Hoe beoordeel je Home, Gifts & More?
Cindy Nuvelstijn
Aanrader! Heel leuk contact en er werd gelijk meegedacht. Snelle levering en persoonlijk!
Antwoord van Home, Gifts & MoreMogen wij u bedanken voor uw bestelling en we hopen dat u aan ons denk mocht u ooit weer
eens iets leuks wilt hebben -
Corina Schepers
Goede prijs voor leuke artikelen
Antwoord van Home, Gifts & Moredank u, een tevreden klant is waar het voor ons om draait.
Mochten wij u ooit nog eens kunnen helpen schroom niet om contact op te nemen -
Jolanda
Wat een leuke webwinkel! Super leuke roze olifant besteld ,helemaal persoonlijk gemaakt met naam,geboorte datum ect.
Bedankt voor het meedenken!
Fantastisch leuk geboorte kado geworden.
Snelle levering. Alleen maar lof voor jullie! -
R. E.
Leuke website, leuke cadeau artikelen.
Pot met 't zit d'rop besteld. Was verrassend groot! Blij mee. En de ontvanger nog meer😄😋. Binnen een paar dagen geleverd!Antwoord van Home, Gifts & MoreBedankt voor uw reactie en we hopen u graag nog eens van dienst te kunnen zijn.
Mandy van der Ree
Snel verzonden, mooi en netjes verpakt, mooie producten.
D.P.M. Van Aert-Buijsen
Geweldige service!
Marie-Louise Van de Walle
Ik heb mijn bestelling nog niet kunnen beoordelen, is zoek bij DHL, niet afgeleverd.
Met alle hulp van deze webwinkel heb ik mijn prachtige theeglazen inmiddels ontvangen, heel blij mee !
Fam Vollebregt
Home gifts & more heeft weer geweldige producten afgeleverd! Er is veel mogelijk, je word altijd vriendelijk geholpen en het is snel verzonden! Echt een aanrader voor leuke gepersonaliseerde producten.
Terry-ann
Super service!! Zelfs last minute bestellingen was geen probleem top geregeld! En er word altijd meegedacht voor evt ontwerpen. Ik raad dit bedrijf zeker aan 👌🏽
Antwoord van Home, Gifts & MoreDank voor uw reactie, hopen u nog vaker van dienst te kunnen zijn🎉💯
Joanna
aardig, snel, professioneel
Antwoord van Home, Gifts & MoreGraag gedaan, hopen je snel nog eens te kunnen helpen!🤗🤗
Jm
Snelle en vlotte afhandeling
Antwoord van Home, Gifts & MoreDank u, graag tot een volgende keer weer!!!
Anneke
Prima communicatie en geleverde aanvraag stond ook op tijd klaar. Product voldoet aan verwachtingen.
Antwoord van Home, Gifts & MoreGraag gedaan, en helpen u graag weer
Gordon
Top service!
Antwoord van Home, Gifts & MoreDank u, we helpen u graag nog een keertje aan een leuk cadeautje
Bianca
Goede kwaliteit, snel geleverd
Mirella
Wordt goed geluisterd en meegedacht met wat je wilt. Al diverse hoodies en t-shirts besteld. Snelle levering.
Tanya T
Prachtig olifantje! Snelle levering. Blij mee.
Monique Bollen
Ik ben ontzettend tevreden over mijn glazen! Ik heb er 10 besteld. Prachtige opdruk, mooie stevige glazen en nog vaatwasbestendig ook! Hele fijne persoonlijke service en snel en netjes geleverd. Super blij mee!
Caroline Seinen
Snelle
Antwoord van Home, Gifts & MoreDank je wel, we proberen alles de volgende dag te verzenden, we hebben de levertijd op de shop iets langer staan omdat het soms niet lukt.