HoezoSchattig.nl
Bennie
Goede prijs en vlug en netjes verzonden/ontvangen gewoon een aanrader
Antwoord van HoezoSchattig.nlHartelijk dank Bennie voor het geven van je review! We zijn blij met je positieve woorden!
Rene Deenen
Super service en vooral ook heel meedenkend
Antwoord van HoezoSchattig.nlDat is fijn om te horen. Bedankt Rene.
Hoe beoordeel je HoezoSchattig.nl?
Steven stolk
Zeer goede service en snel handelen kan ze zeker.
Echt een aanraderAntwoord van HoezoSchattig.nlBedankt Steven voor het mooie compliment!
Lois Bertens
Snelle levering, leuk ingepakt
Antwoord van HoezoSchattig.nlFijn om te horen! Bedankt Lois.
Sara Khalid
Snelle service, top kwaliteit en klantvriendelijkheid! Alles was klaargezet was heel makelijk te gebruiken.
Antwoord van HoezoSchattig.nlDank Sara voor uw review! We zijn blij met de sterretjes, maar vooral dat u blij was met onze service en producten!
Nidia Fortes
Snel geleverd. Product praktisch en leuk.
Antwoord van HoezoSchattig.nlBedankt Nidia voor de 5 sterren.
Kelly Van Helden
Vanaf het eerste contactmoment, tot het laatst was echt heel erg fijn. Team Hoezo Schattig heeft ervoor gezorgd dat wij een onvergetelijke gender reveal hebben gehad. Wij zijn ongelofelijk blij dat wij bij Hoezo Schattig de confetti launchers hebben gehuurd. Het zijn toppers, nogmaals heel erg bedankt!
Antwoord van HoezoSchattig.nlDit is een groot compliment, bedankt Kelly!
Anoniem
De mini brandblusser en poeder kanon waren top! De mini brandblusser werkte langer dan verwacht +- 25 seconden met goede kwaliteit ‘poeder’. De poeder bleef niet liggen en zorgde niet voor ‘vuil’ waardoor de reveal gewoon in de tuin gedaan kon worden.
Fijn en goed geholpen door Hoezo schattig. De stickers waren vooraf van de producten gehaald zodat ook wij niet van te voren wisten wat het geslacht was. Bedankt!Antwoord van HoezoSchattig.nlHeel erg bedankt voor deze mooie review! We worden altijd blij van klanten die blij zijn met onze service en producten!
Daniël Hutubessy
Goeie service, en eindelijk een site waar de maat groot ook echt groot is👍! Ik raad iedereen aan op deze site te winkelen.
Antwoord van HoezoSchattig.nlBedankt voor je review Daniel. Gelukkig hebben wij aan jullie verwachtingen voldaan. ;)
Shania Robeyns
GEWELDIGE SERVICE !! zeker een aanrader!! 👶🏼🩵
Antwoord van HoezoSchattig.nlWij doen even een vreugde dansje! Dankjewel Shania!
Sedi
Perfect service! 👌 I ordered two confetti shooters for surprise gender reveal. My midwife let them know the gender and then they send me the package. So smooth and on time. I will do it for the second child too! 😍🥰
Antwoord van HoezoSchattig.nlDear Sedi, Thank you so much for your kind words! We appreciate your opinion and are so glad to hear you are satisfied. We wish you well! Greetings
Geeske
De bestelling is snel geleverd, was goed verpakt en er zat een duidelijke beschrijving bij.
Antwoord van HoezoSchattig.nlHeel fijn om te horen Geeske.
Astrid Bergen
Goede en snelle service
Antwoord van HoezoSchattig.nlGeweldig Astrid!
Liane Diaz
Antwoord van HoezoSchattig.nlBedankt Liane.
Melissa Van hoorn
Snelle levering, ook snelle reactie via de mail op mijn vraag. Super lekkere chocolades wij kijken uit naar onze gender reveal met de familie.
Antwoord van HoezoSchattig.nlWAUW, goed om te horen! Wij vinden stiekem de chocolaatjes ook heel lekker ;) Veel plezier met jullie gender reveal.
Cindy
Wij hebben voor de 2e keer een digitale uitnodiging besteld. Super snelle service. Deze keer zaterdagavond besteld zondagochtend al in mijn mailbox en op de whatsapp! Super! Zeker een aanrader!
Antwoord van HoezoSchattig.nlBedankt Cindy, dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten! Dit horen wij heel graag! :D
C Hoogendoorn
Goede service, heel blij met onze bestelling.
Antwoord van HoezoSchattig.nlJippie! Bedankt voor de 5 sterren.
Trudie De block
Snelle levering ,duidelijke omschrijving . Wel jammer maar een handschoen dus zat nog met een gekleurde hand 😊
Antwoord van HoezoSchattig.nlOei, soms plakken de handschoentjes wat aan elkaar. Bedankt voor de feedback en de sterretjes!
Lisette Groot
Top!
Antwoord van HoezoSchattig.nlHier zijn wij heel blij mee Lisette!
Desire Vermond
Netjes verpakt
Goed product
En werkte erg goed 👍🏻
Antwoord van HoezoSchattig.nlHartelijk dank Desire voor het nemen van de tijd en moeite voor het plaatsen van een review, we zijn erg blij met de complimentjes!