Hoesjes Boetiek
kwalitatieve en betaalbare
hoesjes en accessoires voor
Ereaders & Smartphones. Daarnaast hebben wij ook Dutch Shield Tassen, RFID Beschermhoesjes voor Autosleutels, RFID Paspoort hoesjes.
Jolanda Dekstra
Helaas was mijn kleur er niet meer maar kreeg snel een goed alternatief aangeboden. Prima.
Rob Petri
Perfect ! Scherpe prijzen, vlotte levering, zeer fraaie verpakking en misschien wel het belangrijkste; hele mooie kwaliteit en pasvorm van hetgeen ik besteld had ! En bovendien nog een korting op bestelling als nieuwe klant. Echt een aanrader de Hoesjes Boetiek !
Hoe beoordeel je Hoesjes Boetiek?
Maartje Brouwer
Super snel geleverd. Was de volgende dag al in huis.
Ana
Snel en netjes geleverd.
Boris
Hoesje voor ouder model Kobo e-reader gekocht. Het origineel is niet meer te krijgen maar het alternatief van Hoesjes Boetiek lijkt net zo goed en funcioneel te zijn. Verder snelle levering en als brievenbuspakje verzonden (dat doen veel webwinkels niet, terwijl het wel kan)
Snelle levering! Mooi product
MK
Prima hoesje besteld voor mijn ereader. Snel geleverd, en voor een leuke prijs.
anoniem
Prima service.
Brenda
De volgende dag het hoesje al ontvangen. Een stevig hoesje met een goede sluiting. Met dit hoesje kan ik de pageturner nog steeds gebruiken. Kan dit zeker aanraden!
Jolanda Kramers Haffert
Snel bezorgd . Super kwaliteit . Erg blij mee .
Guido David
Goede service vlotte levering
Harry de Kievit
Snelle levering. Product voldoet aan de verwachting.
RJM
En mijn fout in mijn adres gecorrigeerd. Dankjulliewel
Maarten
Goede service!
Na een foutieve levering, werd er razendsnel het juiste product gestuurd. Vriendelijke meneer die mij te woord stond. Waar gewerkt wordt kunnen fouten gemaakt worden, geen probleem maar ze op de juiste manier oplossen is dat vaak wel. Hier niet! daar kunnen veel webwinkels een voorbeeld aan nemen, Nogmaals bedankt!
En natuurlijk een hartstikke mooi en kwalitatief goede sleutelcover. -
Lilian ten Haaf
overzichtelijke site met ruim assortiment aan producten tegen een goede prijs- / kwaliteitverhouding.
Ineke Adriaansz
Goede service, iets was niet leverbaar en daar werd ik netjes van op de hoogte gebracht en een alternatief werd geboden! Mooi hoesje ook, blij mee!!
Karin van Berkel
Handige website, duidelijke omschrijving, snelle en correcte levering.
Geert Fransens
Mooie afwerking en vlotte leveri
Jan Boer
Mooi hoesje en prlma bezorging
J van der Hoes
Top een hoesje om