Hoesie.nl
Tiny van den Bogerd
Hele goede en snelle service.
Ilse Stofmeel
Goede service snelle leve
Antwoord van Hoesie.nlDankjewel Ilse! Graag gedaan en veel plezier met je bestelling.
Hoe beoordeel je Hoesie.nl?
Rob
Verzending naar 'het buitenland' buitensporig duur. Europa zit er nog steeds niet in.
Stefan Leng
Het verkeerde hoesje zat in mijn verpakking en ik wil hem terugsturen maar krijg geen antwoord via mail
Antwoord van Hoesie.nlBeste Stefan,
Bedankt voor je bericht en erg vervelend dat het hoesje niet paste. Excuses daarvoor en aan het aantal sterren moeten we werken zo te zien. We hebben je gisteren om 11:29 een mailtje gestuurd waarin wordt aangegeven dat je het hoesje kunt retourneren via de volgende pagina: https://www.hoesie.nl/retouren/
Wellicht is deze mail in de spam beland?
Mochten we je ergens bij kunnen helpen dan vernemen we het graag. We zijn ook bereikbaar via chat of telefoon.
Fijne avond!
Groetjes,
Bas
Team Hoesie.nl -
Albert
Snel, compleet, goed verpakt en op tijd geleverd!
Kees
Bestelling op tijd door Hoesie op de post gedaan. PostNL leverde alleen niet op de dag die PostNL in de track&trace mail gezet had, maar 3 dagen later. Klantenservice van Hoesie was goed bereikbaar en reageerde direct.
Angelica Sterk
Netjes verpakt en mooi optijd
Ellen de Groot
standaard goed
PJIMB
perfect product, goede prijs en snelle levering
Jaap Tempelman
Snelle service!
Pier
Goed product, snel ontvangen
Mobella-Miranda van Manen
perfect en snel bezorgt
Antwoord van Hoesie.nlDankjewel voor je review Miranda en graag gedaan! 😀
Nico van Luxemburg
Snelle levering van een goed product
Ruud Lucas
goed geinformeerd en snel geleverd
Antwoord van Hoesie.nlDankjewel voor je review Ruud! Groetjes Bas
Anthony Zuijdervliet
Keurig netjes geleverd. Reageert direct op emails.👍🏻
Sven Kromo
Goede kwaliteit snelle levering. Zeer tevreden over het product
Jens
Snel geleverd, fijne portomonee
Gijs Meulepas
fijne service, goede producten
Oskars Stunda
Rather good product offering. Reasonable delivery.
Michiel
Goede, vriendelijke en vooral behulpzame communicatie, wordt erg gewaardeerd. En het pakketje is prima verstuurd.
Antwoord van Hoesie.nlDankjewel voor je review Michiel! Zijn we blij mee! : )