Hoeked
Q van Swinderen
prachtig product een leuk geschenk
Jacqueline Goffinet
Excellent service
Hoe beoordeel je Hoeked?
Ingrid W
Snelle levering , agenda is precies zoals staat beschreven.
Wat extra leuk is; de persoonlijke kaart in het pakket 😊 -
Michael
Two weeks no delivery, no message to say when it will be delivered, no response from customer service
Antwoord van HoekedHelaas is uw bestelling inderdaad niet gelopen zoals dat zou moeten gaan bij ons. Het door u bestelde product was even uitverkocht en de getoonde levertijd op de website bij dit was 7 dagen. Nu duurde de levering van nieuwe voorraad langer dan gebruikelijk voor dit merk waardoor we uw bestelling pas na 13 dagen konden versturen.
De communicatie hierover is helaas niet goed verlopen. -
Holsbej
Na 1 week nog steeds niets geleverd tegen beloftes in.
Antwoord van HoekedWij hebben uw pakket direct na uw bestelling verzonden. Dit pakket is niet bij u aangekomen zoals te zien was in de track and Trace gegevens. Nadat u hierover contact hebt opgenomen met ons hebben we u een nieuw pakket opgestuurd.
Heel veel plezier met het potlood -
P Smit
Veel hulp bij bestellen.
Jan S.
Top. Betrokken, goeie service bij post probleem. Snelle verzending
Ferdinand
Keurig verzorgd👍
Paulien Schipper
Snelle levering, hele goede communicatie en uitstekende prijzen. Ik kan iedereen Hoeked aanraden!
Els van der Horst
Ik ook
Astrid Grau
Super snelle levering!
marie voss
Really great service. Had everything in stock. Super helpful. Fast delivery. Excellent product. Best experience I have had buying anything online and I am very happy with the item I got as well!
Lidwien
Mijn verzoek tot leveren na een bepaalde datum opgevolgd en toen netjes snel geleverd.
Lieve roelants
Verzending duurde lang en ik kreeg geen antwoord van de klantendienst.
Lynn Vandermeulen
Zeer correcte prijzen en vooral heel vriendelijke,.persoonlijke service. Namen zelfs de moeite om een stoel uit te pakken en foto's door te sturen zodat ik zeker kon zijn dat de houtkleur me zou bevallen. Ook snelle en goede levering. Absoluut een aanrader!
Martina Lenz
Das Tablet ist super, sehr gut verarbeitet und stabil! Alles lief reibungslos - über die Bestellung bis hin zur schnellen Lieferung! Gerne wieder!
Alexandra A.
Conforme bestelling, attente klantenservice. Hartelijk dank!
Henk W. van Heemert
Allereerst hebben ze een fantastische collectie op de website, maar de geweldig snel reagerende klanten(app)service, plus de zeer verzorgde, razendsnelle bezorging is waarom ik de volgende keer weer voor Hoeked zal kiezen. Ergo een aanrader.
nancy vandegehuchte
Super snelle levering, product is zoals omschreven
DTRV
Mooie producten, snelle levering. Zeer tevreden.