Hobby-materiaal.nl
Lidmaatschap geannuleerd
Lidmaatschap per 07-02-2020 stopgezet
Petra Stam
Lezen naar wat de besteller schrijft. Als ik schrijf dat ze contact met mij moeten opnemen als dingen niet op voorraad zijn, heeft dat een reden. Ze sturen gewoon af en zonder enige mededeling wordt het geld van de vele, vele ontbrekende dingen teruggestort zonder enige uitelg
Natasja Vissers
Niks ontvangen, jreeg in een keer een mail dat het toch niet op voorraad was en nu is de website uit de lucht
Els van de Westelaken
De prijzen kloppen niet. Er wordt voor koord een prijs op de website geplaatst per 10 meter. Besteld, betaald, en vervolgens voor dat bedrag maar 1 meter ontvangen. Dat is dus 10 x zo duur!!! Mail over gestuurd maar geen reactie. Dit voelt als misleiding, oplichting.
Els Courage Bol
artikelen die niet meer leverbaar zijn, verwijderen. Artikelen die in de aanbieding zijn ook kunnen leveren.
Krystle Tieman
Beter communiceren en niet geld retour plakken aan de binnenkant van een doos en t nergens vermelden!!!
Coby Maijenburg
snelle verzending
Marian Daanen
Snelle service
Linda Withages
Ik kain niet beoordelen het is de eerste maal dat ik besteld heb, vind de verzndkosten wel vrij hoog en via hun web vrij weinig informatie
Johannes
Precies het goede product wat ik nodig had voor mijn doelstellingen en op tijd geleverd.
Tot de volgende keer. -
tineke Ellens
Snelle levering en de juiste producten goed verpakt.
Lida Bouwman
Er bleek iets helaas niet leverbaar en het door mij reeds betaalde bedrag voor dit artikel stond direct retour op mijn rekening
C. van den Oudenaller
webshop oke. snelle levering.
Anja Van dijken
Goede services en produkten
Marlies Lüschen
Prima. Ook zeer snelle levering. Ben zeer tevreden. Aanrader.
R.K. Veenhuis
Snelle levering.
CG Donker Schenk
B4stelling was snel binnen. Had mica bestelt. Dit is de eerste keer dat ik iets bij jullie bestel, kan dus niet veel zeggen er over. vriendelijke groet
Annelies de Graaf
Snelle en goede service en website
C. van Kempen-van Dongen
uitstekend verzorgd, leuke presentje erbij en snel geleverd.
W de Greef
Ik ben door Hobby-materiaal.nl met mijn leeftijd bijna 87 jaar uitstekend behandeld. Mijn oprechte dank.
Wim de Greef woonplaats Veldhoven. -
Astrid Niessen
Ik heb een week geleden een bestelling gedaan en betaald.en tot heden geen reactie helemaal niets