Hippestrik
Natasja
Ontzettend mooie producten en een hele goede service 10/10! Ga zo door!
Charinda
Leuke knipjes ontvangen. Heel blij mee en super snel verzonden
Hoe beoordeel je Hippestrik?
Rivka
Bestellingen worden altijd vlot verzonden en zijn van grote kwaliteit.
Iedere bestelling is een cadeautje. De collectie wordt regelmatig vernieuwd en aangevuld. -
Mariëtte
Super mooie producten en snel geleverd!
Suzanne
Wat een prachtige speldjes en ook nog super snelle ophaal mogelijkheid, helemaal blij mee!
Henriëtte Van Dommelen
Goede service, mooie producten, helemaal tevreden, top!!
Marinka Van der Poel
Snelle levering & super leuke producten! Bedankt!
Marcella
Goed verpakt, mooi ingepakt, snel ontvangen en een leuk kaartje erbij.
Annemiek
Voor de verjaardag van mijn dochter haarspeldjes besteld, mailtje gestuurd of ze misschien zo snel mogelijk verstuurd konden worden. Nog diezelfde avond mailtje terug dat het de volgende dag al werd verstuurd. Het uitpakken was al een cadeautje voor mijn dochter! Heel feestelijk en zelfs een extra clipje erbij. Top service!!
Sanne Kluck
Elastiekjes en een armbandje besteld voor mijn dochter. Werd als een prachtig cadeautje bezorgd! Hippe strik stelt nooit teleur 😍
Angeliek
Bestellen bij Hippestrik was echt een feestje! Mijn pakketje kwam super snel binnen en het uitpakken was echt een cadeautje. Alles zag er zo leuk uit. De kwaliteit van de producten is ook gewoon heel goed. Ik ben super blij met mijn aankoop echt een aanrader!
Eilene
Geweldige service en een super schattig aanbod! Ik wilde graag mijn bestelling zelf samenstellen wat geen enkel probleem was. Binnen een week hing er een cadeautje in mijn brievenbus met daarin mijn bestelling welke ook nog eens leuk verpakt is! Top service, vriendelijk, goede kwaliteit & veel keuze. Wij gaan hier zeker weer bestellen! :)
Jessica
Mooie (anti-slip) speldjes die echt goed blijven zitten, snelle service en heel vriendelijk geholpen. Al met al dus top, echt een aanrader!
E
Geweldige en snelle service!
Cheryl
Ik heb nu voor de 3e keer besteld. Snelle reactie op mijn vraag, snelle verzending en prachtige haarspullen 🩷
Kim Delcour
mooie haarspeldjes :) leuk voor in de toekomst nog eens op te bestellen ;)
Krisje
Al meerdere keren een bestelling geplaatst. Te leuk allemaal, goede kwaliteit, veel variatie en wanneer je een vraag hebt wordt deze snel beantwoord via fb. Alleen al de verpakking is een feestje! Aanrader dus ☺️
Manon
Chantal maakt echt prachtige haaraccessoires. Snelle levering en de producten worden super leuk ingepakt, echt een feestje om uit te pakken. Heel erg blij met mijn bestelling.
Ilona
Wat een fijne en snelle service!
Had om advies gevraagd en Chantal heeft hele mooie haarspeldjes speciaal voor ons kleine meisje gemaakt. Heel erg blij mee. En op tijd binnen voor haar verjaardag!!! -
Esther
Heel blij met mijn bestelling, weer super mooi. Snel klaar en fijn dat je ook kan afhalen. Heel fijn en vriendelijk contact!