Hippefruitmand.nl
Bij Hippefruitmand.nl vind je diverse soorten fruitmanden, gevuld met het lekkerste en beste verse fruit. Onze persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat jou fruitmand een heerlijk cadeau is. Eenvoudig en snel online te bestellen, laten versturen en bij de ontvanger thuis of in het ziekenhuis te bezorgen.
Wij bezorgen in Nederland en België
KK
Veel keus, heel makkelijk om te bestellen en die avond als bezorgd!
Lubertha Scott
Het was een verrassing voor familie.
Ze waren erg blij met de fruitmand, het zag er allemaal fantastisch uit! -
Hoe beoordeel je Hippefruitmand.nl?
Henriette Tauw
De ontvanger van uw fruitmand was zeer tevreden. Super hoor!
Arend Nijssen
Ondanks problemen tóch een hele snelle levering van uitstekende fruitmand
Jan Rietveld
Prachtige fruitmand voor de ontvanger en snel geleverd. Een aanrader.
Hendrikus
snelle en correctie levering
Karin Lemmers
Uitstekende service, snelle levering en zijn per app snel bereikbaar en de medewerkers reageren ook meteen als je een vraag hebt !
G.H. Damh.
Prima service. Keurig verpakt en heerlijk vers fruit. Degene die het ontvangen heeft was er heel blij mee.
Irma
Snel geleverd en goed fruit.
Gertie Hendriks
Toppers
Thamar
Mooi gevulde fruit’mand’. Kon na 1 telefoontje producten makkelijk toevoegen aan m’n favoriete ‘mand’.
Monique
Mooie prijs/kwaliteit
Monique
Snelle levering. Het fruit was vers en mooi verpakt.
Eva
Vanaf de bestelling tot bezorging perfect. De sapjes waren prima.verpakt!
Antwoord van Hippefruitmand.nlDank voor je review Eva
A
Prima service 👍
Klant
De levering was zeer snel en volgens afspraak. Helaas voldeed de inhoud niet aan de verwachtingen en werd bij de klantenservice vooral gediscussieerd en was er voor mijn gevoel geen focus op het oplossen van het probleem.
Antwoord van Hippefruitmand.nlBeste Ralf,
Wij kopen onze producten zelf in en stellen onze fruitmanden met zorg samen. Uw fruitmand is op 7 november samengesteld en verzonden op 8 november bezorgd. Op dezelfde dag ontvingen wij uw klacht met duidelijke foto’s, waarvoor dank.
Omdat wij twijfels hadden over de herkomst van de getoonde mango, hebben wij enkele vragen gesteld. Wij werken momenteel namelijk met rode mango’s, terwijl de door u getoonde mango groen was. Daarnaast gaf u aan schimmel te zien op de ananas. Wat zichtbaar was op de foto betreft echter het natuurlijke snijvlak van de ananas, dat na de oogst kan indrogen. Verder zagen we op de achtergrond rijp fruit, waaronder bananen, die niet in de door u gekozen fruitmand voorkomen.
Vanwege deze waarnemingen hebben wij enkele verhelderende vragen gesteld. Tot een discussie, zoals door u genoemd, is het echter niet gekomen. -
Kim Hofman
Fantastische service !
Iris
Super snelle levering en mooi volle doos met vers fruit!
Francien
Snel
J. M.
Zondagmiddag besteld. Pas vrijdagavond bezorgd door onkunde bezorger.
Kwaliteit van fruitmand was door vertraging derhalve onder de maat.
Na deze negatieve 2 sterren review heeft Hippefruitmand direct gereageerd en een nieuwe fruitmand, nu via Post.nl laten bezorgen, nu zonder problemen.
Daarom beoordeling van twee naar vijf sterren gegaan. Dat noem ik service!