HipThuys
Sanne Van der Velden
Super service! Heel blij met de servetten! Tessa doet echt haar best om je zo goed mogelijk te helpen. Jammer dat ze stopt!
karin brockhoff
Mooie producten, prima service. Goed verpakt
Hoe beoordeel je HipThuys?
Saskia
Gewoon zo'n leuke webshop waar je toevallig op komt, omdat je iets zoekt, en dan keuze stress krijgt:-). Ikzelf had een fout gemaakt bij het afrekenen waarna de klantenservice meteen contact met mij heeft gezocht. Fijn contact. Hetgeen ik had besteld was stuk voor stuk netjes ingepakt.
Bianca van Gestel
Snelle levering, leuke spulletjes, vriendelijke eigenaresse
Lisette
Zeer snel geleverd!
Janneke
Snel geleverd en producten super goed verpakt
Lia K
Ik heb al vaker hele leuke dingen gekocht bij Hip Thuys, een aanrader voor iedereen om eens naar de website te gaan van Hip Thuys. Het is leuk verpakt en ook, net als altijd een snelle levering.
Sarina
Levering op tijd. Prima product.
Schimmert
Super snelle levering. Cadeau werd heel goed verpakt thuis afgeleverd. Het cadeau bestond uit 3 doosjes, die elk in leuk cadeaupapier waren verpakt.
Lianne
Topservice! Heel persoonlijk, makkelijk te bereiken via Whatsapp en snelle reactie. Mooi ingepakt ook nog. Ik ga hier zeker meer bestellen!
Bodhi Knippels
Top service, Snel, nette keurige verzending, leuk kaartje erbij, net die persoonlijke aandacht, heel leuk om iets te bestellen.
Wendy
Reageert snel op vragen. Bestelling heel leuk ingepakt! Top!
Isabelle Claeys
Heel toffe items, en een correcte en uiterst vriendelijke service!
Joyce Van Rijn
Super blij met mijn toffe kandelaar! Stoer en sjiek!
Patrick
Super snel geleverd. En mooi stijlvol cadeau voor wijnliefhebbers. De bestelling voorzien van persoonlijk kaartje, zeer attent!
Christine koopmans
Hele leuke spulletjes ! netjes ingepakt en snel thuis bezorgd. coulante betalings voorwaarden
Noelle Noltee
Snelle levering en fijn contact!
bram bosma
mooi product
Lia K
De beide muurcirkels zijn als cadeautje gegeven aan mijn nichtje, zij is er heel blij mee. Het cadeautje 🎁 was super leuk ingepakt en ook een snelle levering. 👍🏼
A. Exel
Na 10 dagen bestelling