Hip voor haar
Alle artikelen zijn met de hand (en heel veel liefde) gemaakt. Je vindt hier haaraccessoires als: strikken, stoffen knoop- en dameshaarbanden, newborn haarbandjes, scrunchies en leuke mommy&me sets!
Annebel
Super fijne communicatie, verzending zoals aangegeven en écht een cadeautje om te krijgen
Annelore
De speldjes zijn echt prachtig! Het contact met Carmen is laagdrempelig en zeer vriendelijk! Ik heb voor t eerst besteld, maar zeker niet voor t laatst, sterker nog, de volgende bestelling is al in de maak!
Hoe beoordeel je Hip voor haar?
Deborah Verschuuren
Super leuk contact, een prachtige collectie van erg goede kwaliteit! Absoluut een aanrader!
Meera Kalpoe-Dasai
Snelle levering en hele mooie en stevige haarclips
Debora
Hele leuke spullen voor een goede prijs. Het was een feestje om het pakket uit te pakken.
Petra
Superfijne felle scruncies en van zwemstof. Ik gebruik ze voor mijn dochter met epilepsie ipv een badmuts.
Elisabeth Van Eeden
Top levering, met persoonlijke touch, prima kwaliteit
Floortje
Ik ben heel erg tevreden met de bestelde haarbanden en de vriendelijke service van Carmen. Nog op dezelfde dag dat ik haar een berichtje stuurde heeft ze voor mij 2 haarbanden gemaakt en kon ik ze ophalen, omdat ik kort daarna op vakantie ging. Ik was zo blij met de mooie haarbanden dat ik een week later er nog een heb gekocht. Deze werd ook snel geleverd met de post en tevens leuk verpakt. Super webwinkel en eigenaresse! :-)
Jolien Heinhuis
Super service en hele snelle levering. De haarstrikken, scrunchies en cadeautjes voor de avondvierdaagse en juf zijn allemaal even leuk. Wij zijn er erg blij mee.
Jacquelien De Jong
Geweldig !!!!
Denise
Wat een topper is deze vrouw!! Alles wordt snel verzonden en de producten zien er niet alleen fantastisch uit maar zijn kwalitatief geweldig en blijven heel goed zitten! Heb al meerdere keren scrunchies weggegeven van deze site en iedereen is even enthousiast!
Barbara
Snelle levering en mega fijne communicatie! Prachtige producten die duidelijk met ,org zijn gemaakt. Daar gaan we veel plezier van hebben!❤️
Naomi
Lieve hardwerkende vrouw! Enorm mooie producten! Snel verzonden en heel mooi ingepakt! Echt een topper ! ❤️
Carolien
Wat een prachtige pittenzakjes! Hele fijne zachte stoffen en het ziet er super uit. De haaraccesoires zijn onwijs schattig en ik ben weg van de matching mama & kind haarbanden. Het handgeschreven briefje erbij en de attentie maakt het echt een feest om uit te pakken. Dank!
Nadia Hardieck-Willemsen
Snelle levering en product zo als omschreven.
Patricia
Je kan nooit teveel strikken hebben🤩..zo mooi! Dochter is er erg blij mee!!
Kelly Welte - van Doorn
Leuke prijzen, sneller levering en super leuke spullen!
Chantal Visser Yüksel
Zó ontzettend blij weer!
Amanda Van dongen
Snelle levering en mooi als altijd!
Janneke
Hele leuke speldjes, leuk verpakt. Ziet er top uit!