Hip voor haar

Hip voor haar

Hip voor haar is er voor lieve, mooie, stoere en hippe meiden van alle leeftijden.
Alle artikelen zijn met de hand (en heel veel liefde) gemaakt. Je vindt hier haaraccessoires als: strikken, stoffen knoop- en dameshaarbanden, newborn haarbandjes, scrunchies en leuke mommy&me sets!
9,9
Filter 125 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 94 met beschrijving

• Annebel
    Geverifieerde klant van Hip voor haar

Super fijne communicatie, verzending zoals aangegeven en écht een cadeautje om te krijgen

• Annelore
    Geverifieerde klant van Hip voor haar

De speldjes zijn echt prachtig! Het contact met Carmen is laagdrempelig en zeer vriendelijk! Ik heb voor t eerst besteld, maar zeker niet voor t laatst, sterker nog, de volgende bestelling is al in de maak!

• Hoe beoordeel je Hip voor haar?

• Deborah Verschuuren
    Geverifieerde klant van Hip voor haar

Super leuk contact, een prachtige collectie van erg goede kwaliteit! Absoluut een aanrader!

• Meera Kalpoe-Dasai
    Geverifieerde klant van Hip voor haar

Snelle levering en hele mooie en stevige haarclips

• Debora
    Geverifieerde klant van Hip voor haar

Hele leuke spullen voor een goede prijs. Het was een feestje om het pakket uit te pakken.

• Petra
    Review voor Hip voor haar

Superfijne felle scruncies en van zwemstof. Ik gebruik ze voor mijn dochter met epilepsie ipv een badmuts.

• Elisabeth Van Eeden
    Geverifieerde klant van Hip voor haar

Top levering, met persoonlijke touch, prima kwaliteit

• Floortje
    Geverifieerde klant van Hip voor haar

Ik ben heel erg tevreden met de bestelde haarbanden en de vriendelijke service van Carmen. Nog op dezelfde dag dat ik haar een berichtje stuurde heeft ze voor mij 2 haarbanden gemaakt en kon ik ze ophalen, omdat ik kort daarna op vakantie ging. Ik was zo blij met de mooie haarbanden dat ik een week later er nog een heb gekocht. Deze werd ook snel geleverd met de post en tevens leuk verpakt. Super webwinkel en eigenaresse! :-)

• Jolien Heinhuis
    Geverifieerde klant van Hip voor haar

Super service en hele snelle levering. De haarstrikken, scrunchies en cadeautjes voor de avondvierdaagse en juf zijn allemaal even leuk. Wij zijn er erg blij mee.

• Jacquelien De Jong

Geweldig !!!!

• Denise
    Review voor Hip voor haar

Wat een topper is deze vrouw!! Alles wordt snel verzonden en de producten zien er niet alleen fantastisch uit maar zijn kwalitatief geweldig en blijven heel goed zitten! Heb al meerdere keren scrunchies weggegeven van deze site en iedereen is even enthousiast!

• Barbara
    Review voor Hip voor haar

Snelle levering en mega fijne communicatie! Prachtige producten die duidelijk met ,org zijn gemaakt. Daar gaan we veel plezier van hebben!❤️

• Naomi
    Review voor Hip voor haar

Lieve hardwerkende vrouw! Enorm mooie producten! Snel verzonden en heel mooi ingepakt! Echt een topper ! ❤️

• Carolien
    Review voor Hip voor haar

Wat een prachtige pittenzakjes! Hele fijne zachte stoffen en het ziet er super uit. De haaraccesoires zijn onwijs schattig en ik ben weg van de matching mama & kind haarbanden. Het handgeschreven briefje erbij en de attentie maakt het echt een feest om uit te pakken. Dank!

• Nadia Hardieck-Willemsen
    Geverifieerde klant van Hip voor haar

Snelle levering en product zo als omschreven.

• Patricia
    Review voor Hip voor haar

Je kan nooit teveel strikken hebben🤩..zo mooi! Dochter is er erg blij mee!!

• Kelly Welte - van Doorn
    Geverifieerde klant van Hip voor haar

Leuke prijzen, sneller levering en super leuke spullen!

• Chantal Visser Yüksel

Zó ontzettend blij weer!

• Amanda Van dongen
    Geverifieerde klant van Hip voor haar

Snelle levering en mooi als altijd!

• Janneke
    Geverifieerde klant van Hip voor haar

Hele leuke speldjes, leuk verpakt. Ziet er top uit!