Hip-pie.nl
D
Hele goede kwaliteit zeer mooie kleding ,heel bijzonder ,heel vriendelijk,super goed geholpen. Kijk er naar uit om naar de winkel te komen.
Bieke Verhe
Vlotte afhaling in de winkel en topproduct zoals gewoonlijk!
Hoe beoordeel je Hip-pie.nl?
Martine Deschepper
Ik ontving mijn bestelling correct
Kaj
Hele snelle service en heel mooi cadeau!
Nancy Crommelinck
Inderdaad nog vlug geleverd
Anita Doodeman
Wat een geweldige jurken heb ik weer binnen van 1 van mijn favoriete merken, Jaase.
Prachtige kwaliteit en hele mooie print.
Dank voor de snelle levering en voor het prachtige armbandje. -
Myr Vugt
Altijd goed en snel geregeld een top winkel, echt een aanrader !
Sandra Carels
geweldige seri
Judith Van der wilde
Snel en nauwkeurig
Freya
Prachtige winkel en wat een behulpzame en vriendelijke medewerkers,gisteren onverwachts in de winkel geweest en met zo een goed gevoel buiten gekomen.En met kleed voor ons huwelijk 😍😍
GUNTHER VAN DE LOOVERBOSCH
Goede service, vlotte afhandeling en ik vond hun persoonlijke toets bij de levering wel top.Ziet men niet elke dag.
Jos Videler
Snel, mooi ingepakt en prima kwaliteit
Top kwaliteit
Ik heb het mij er maar es op gewaagd om online te bestellen gezien ik momenteel niet in Sluis geraak en ja ja super blij, bestelling nr 2 is net geplaatst.. Nu terug nieuwsgierig afwachten... Tot binnenkort in Sluis ..
Margriet Sijtema-van der Kooij
Leuke jurken!
Wurpet
Mooie spullen en prachtig en met liefde verpakt. Alleen daarvoor zou ik nog een keer bestellen.
Anneleen
Dit is al een paar jaar mijn favoriete winkel als ik in Sluis ben. Zoniet is online bestelling makkelijk . Netjes verpakt met een cadeautje erbij!Ik ben een tevreden klant
Lio
De service is geweldig, product wordt netjes en snel geleverd!
Altijd fijn shoppen bij Hippie♡ -
Ingrid Hooijmans
Keurig ingepakt met een
Divera van den Berg
Werd snel geleverd en super blij met de jurkjes.
ERWIN BILIET
Alles de max !!