Hip Huisje
Hip Huisje staat voor unieke en eigentijdse decoratie voor de kinderkamer, geboorteaankondigingen en kraamcadeaus. De kinderkamer accessoires zijn allemaal gebaseerd op een thema waardoor je diverse producten uit de collectie met elkaar kunt combineren voor een prachtige thema kinderkamer.
9,5
Filter 743 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 733 met beschrijving

• Renate Ter beest

Leuke chip

• Daphne Van Damme
    Geverifieerde klant van Hip Huisje

Product mooi afgeleverd en redelijk snel geleverd

• Hoe beoordeel je Hip Huisje?

• MJ
    Geverifieerde klant van Hip Huisje

Heel leuke producten en mooie designs voor de kinderkamer! Prijs-kwaliteit ietwat aan de hoge kant, maar gezien de duurzame en lokale productie hebben we dat er graag voor over. Wij kochten een poster en een set van 3 muurcirkels. Gebruik zeker de ophangsystemen van Hiphuisje zelf voor de muurcirkels! (een tip zou zijn om dit nog beter te vermelden op de website). Eerste keer is bij ons de grote muurcirkel gesneuveld, omdat deze via onze eigen bevestigingsmethode met dubbelzijdige tape toch had losgelaten na 1-2 dagen. Als het valt is het ook kapot (Forex is niet zo dik materiaal). We hebben toen 25% korting gekregen om deze muurcirkel opnieuw te bestellen.
    Verder prima service, betrouwbare site met verschillende betaalopties, snelle reactie na bestelling of na vragen via mail.

• Canan Uluman
    Geverifieerde klant van Hip Huisje

Snel geleverd. Kwalitatief goed product.

• Sterre
    Geverifieerde klant van Hip Huisje

Mooie designs, kwaliteit producten en uitstekende klantenservice. Wij kochten het XL behang met luchtballonnen. Het design kon zelfs nog wat aangepast worden naar onze wensen. Aanrader.

• Cristel Rijnders
    Geverifieerde klant van Hip Huisje

Mooie artikelen en snel geleverd. Goede service.

• Joke
    Geverifieerde klant van Hip Huisje

Bij ons liep de levering mis, maar nog voor ik kon reageren hadden ze zelf al met mij contact opgenomen. Ze hebben ervoor gezorgd dat onze stickers, toch mooi bij ons geleverd zijn dankzij hun goede opvolging.
    Aangename samenwerking!

• Joline Brooijmans
    Geverifieerde klant van Hip Huisje

Mooie producten en fijne service

• Ellen Faber-Stam
    Geverifieerde klant van Hip Huisje

Product ziet eruit zoals het op de website staat, top!

• Joyce Oude Wolcherink - Veldhuis
    Geverifieerde klant van Hip Huisje

Prachtige producten. Prettige communicatie bij vragen, maar ook na het plaatsen van de bestelling.

• Melissa

Snelle levering. Stevige kwaliteit

• Lenie Poortinga-Bosma
    Geverifieerde klant van Hip Huisje

Prijs-kwaliteit niet helemaal in verhouding. Illustratie is prachtig, ophangsysteem matig. Voor deze prijs had ik iets meer degelijkheid verwacht.

• Lisette IJland
    Geverifieerde klant van Hip Huisje

Leuke items voor een babykamer, en goede service.

• Karin van Gerven
    Geverifieerde klant van Hip Huisje

Hele fijne, duidelijke communicatie. Behang wordt helemaal naar wens aangepast (qua maat van de muren). Er is veel mogelijk en wordt goed mee gedacht. Product wordt snel geleverd en was goed verpakt.
    Goede service!! Dankjewel

• Joost Roks

Goede service, hulpvaardig!

• Michelle Rodgers
    Geverifieerde klant van Hip Huisje

De producten zijn super (dekbedovertrek, muurcirkels en kussen in voetbalstyle)!

• Annet Gutter
    Geverifieerde klant van Hip Huisje

Het ziet er goedkoop uit terwijl het zo duur was

Antwoord van Hip Huisje

Beste Annet,

Ik begrijp uit je bericht dat je niet tevreden bent over een muursticker. Zou je kunnen toelichten wat het probleem is? Wellicht is er wat mis gegaan met het drukken of het materiaal. We vinden het altijd fijn om dan even een mailtje te ontvangen zodat we naar een passende oplossing te kunnen zoeken. Want we krijgen eigenlijk nooit klachten over dit product.

Wieteke

• Karine De Kimpe

Zeer snelle levering !!!

• Melissa Munoz gonzalez
    Geverifieerde klant van Hip Huisje

Mooie kwaliteit en snelle levering

• Jitske
    Geverifieerde klant van Hip Huisje

Snelle service, goed en snel antwoordt op vragen via de mail.