HetOnderdelenhuis.nl - Eerste Hulp Bij Onderdelen
Louisa Groot
Goede service, telefonisch contact heel belangrijk! Verkeerd artikel gestuurd en word het goede artikel nagestuurd. Email bericht word heel snel beantwoord. 5 sterren zeker! Inmiddels de goeie filters ontvangen en zat een heel lief excuus briefje bij. Wat een service!
Peer
Ik bestelde een "afzuigkapfilter metaal knipbaar". De grootte klopte (57 x 47 cm), maar de opgegeven dikte van 7mm bleek niet te kloppen: het geleverde filter (2 lagen) was 3 - 4mm dik.
Hoe beoordeel je HetOnderdelenhuis.nl - Eerste Hulp Bij Onderdelen?
Antoinette Buijs
Verpakt in veel te grote doos met plastic als opvulling.
Terwijl het onderdeel eigenlijk door de brievenbus kan! -
Kawa Muhammad
Top service
Jelmer
Netjes op tijd geleverd, voldoet aan de verwachtingen.
A Beekman
Vermeldt in de bevestingsmail de vervoerder (ophalen bij afhaalpunt liep hierdoor vertraging op, vooral ook omdat ik geen mail van PostNL kreeg). Voor de rest een prima online winkel
Peter
Fijne website, snelle levering. Prima bedrijf. Voor herhaling vatbaar.
Jeroen
Goed geholpen! Product was niet op voorraad in de winkel. Daar besteld en toen naar mijn huis laten versturen.
Klant van het Onderdelenhuis
Retour wordt niet geaccepteerd, ten onrechte wordt gesuggereerd dat ik een oud onderdeel heb teruggestuurd en het nieuwe heb gehouden. Later wel rechtgezet.
Johanna Bras-Huis
goede service, groot assortiment
M B
Snelle levering, doos was beschadigd en ik kreeg er om die reden een zak stofzuigerzakken bij + een excuusbrief
Elly Loeve
Spoedig geleverd
René
Duidelijke website, snelle levering: ik ben helemaal tevreden!!
Berend Veenendaal
Snel en pas goed
Ruth
Website manipuleert de zoekresultaten. Ze hebben helemaal geen winkel in mijn woonplaats.
Antwoord van HetOnderdelenhuis.nl - Eerste Hulp Bij OnderdelenBeste Ruth,
Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het teleurstellend kan zijn dat er geen fysieke winkel van HetOnderdelenhuis.nl in uw woonplaats is. Onze servicewinkel bevindt zich inderdaad in Haaksbergen, maar gelukkig bezorgen wij onze producten door heel Nederland, dus ook bij u thuis.
We streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat deze informatie duidelijk op onze website vermeld staat. Mocht u vragen hebben of hulp nodig hebben bij uw bestelling, dan staan we uiteraard voor u klaar. -
Cv
Snel en goed verzonden. Artikel bevalt goed. Heel tevreden
Sijnja
Goede, snelle levering, past perfect op stofzuiger ondanks ander merk, scheelt een hoop geld.
Johanna Mayr
Snelle service en goed geholpen
Rogier
Goed product, prima prijs en snelle verzending.
Martinus Jongsma
Zeer groot assortiment en een voortreffelijke klantenservice!