Het Vloeren Magazijn
Ad en Sandra
De vloer ligt er ontzettend strak in. Mensen die binnen komen valt dat gelijk op.
Alle medewerkers zijn ontzettend kundig. Onze vloer had een groot hoogte verschil waarna het advies was om deze extra te egaliseren en dat is echt te zien, wij zijn blij dat we naar dit advies hebben opgevolgd.
De trap ziet er ook super strak uit.
Job die bij ons de trap en vloer heeft gedaan is heel kundig en is erg perfectionistisch. Peter heeft bij ons de laatste hand gelegd aan de vloer en afwerking en ook hij was zeer kundig.
Communicatie tussen alle medewerkers gaat echt heel professioneel.
Al met al wij zijn super tevreden met dit bedrijf. -
Frank Wijn
Goede service, vriendelijk, vloer heel netjes gelegd en communicatie ook top! Komen beloftes na. Top bedrijf met ook een scherpe prijs.
Hoe beoordeel je Het Vloeren Magazijn?
Stef Koldenhof
Top service, kundige mensen die goed meedenken!
Suzan
Het verkoopgesprek was prettig en fijn dat Rickert stalen mee had genomen. Er is een offerte uitgebracht op basis van de tekeningen van onze nieuwbouwwoning. Alles verliep soepel en vlot. Daarna een paar aandachtspunten ten aanzien van de communicatie, ons was niet verteld of niet duidelijk geworden dat er nog in zou worden gemeten en een verandering in de offerte met zich mee zou brengen. Er was twee en halve dag gepland voor het egaliseren en leggen maar toen was het werk nog niet af. Verder was er niet overal even netjes gewerkt, wat in 2 vervolgafspraken keurig is opgelost. Al met al ben ik zeker tevreden met het Vloerenmagazijn, omdat zij met eigen mensen werken en bij het herstellen ook vloerdelen hebben meegenomen die door onze schuld waren beschadigd. Ik raad het bedrijf dan ook zeker aan.
Art
Van begin tot eind erg goede communicatie over diverse mogelijkheden, egaliseren en leggen. Achteraf betalen ook erg fijn. Tijdens orientatieproces 2x langs gekomen met diverse vloerstalen. Altijd vriendelijk en snel.
Roger Steenman
Goede prijs, snel contact, houdt zich aan de afspraken, deskundig personeel. In 1 woord, PERFECT.
VF
Heel blij met onze nieuwe vloer! Fijne communicatie en aardige mannen. Bedankt!
familie van Oostenbrugge
Geen opmerkingen
Pieternel de Beere
Echt vakwerk. Zeer mooi geworden m’n visgraat met zwarte bies.
Jolanda
Prachtige vloer, geweldige service en fijne mensen!! Een absolute aanrader !
Elfried Hooi
Een mooie vloer gekregen
Monica Singeling
Mooie vloer gelegd, zo blij mee. Uitstekende service, op mail wordt ook snel gereageerd als je vragen hebt ook telefonisch goed bereikbaar. Top medewerkers en bedrijf. Wij gaan genieten van onze nieuwe pvc vloer. Een aanrader!
Familie Elderkamp
Super goed geholpen door Rikkert. Heel snel geleverd en inmiddels super mooi gelegd.
Dik maar dan ook dik te vreden. -
Rob en Marieke Hofman
Aardige mensen behulpzaam, alles gegaan volgens afspraak, de vloer ziet er top uit. Heel netjes
Koen Vierveijzer
Mooie vloer! Erg blij mee. Super goed en strak gelegd
Collin
Wat een top bedrijf is dit. Erg goed geholpen door Edwin! Alles keurig conform afspraak geleverd en gelegd. De man die de vloer kwamen leggen was erg vakkundig en werkte zeer netjes. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden en mocht ik weer een vloer nodig hebben ga ik zeker terug naar Het Vloeren Magazijn!
Gwendolyn Hierden
Wij hebben de hele benedenverdieping laten voorzien van een Pvcvloer door het vloerenmagazijn. Het ziet er echt fantastisch uit. Ze werken snel en zijn kundig. Zeker een aanrader!
Ester Kruys
Voor een mooie prijs een super mooie en strakke vloer. Dit is echt vakwerk met super goede service!
fam Petersen
Goed werk afgeleverd.
Cees van der Veer
Na wat misverstanden met de planning, wat overgens goed is opgelost. Waren de afspraken stipt nagekomen De vloerenlegger Job heeft fantastisch werk geleverd zowel de egalisatie en het leggen met een tomeloze energie zonder een 8 tot 5 mentaliteit, gewoon afmaken we zijn harstikke tevreden