Het Speelgoedpaleis
Het Speelgoedpaleis heeft een heel ruim assortiment aan speelgoed, zodat er voor iedereen en voor elke beurs genoeg te kiezen is. Voor jong en oud. Wij leveren bekende A-merken, aangevuld met zorgvuldig gekozen andere merken. Dit alles natuurlijk voor scherpe prijzen.
Het Speelgoedpaleis heeft service hoog in het vaandel staan. Zo kunt u bij ons terecht met al u vragen, suggesties en opmerkingen middels ons infomailadres of via ons contactformulier. Wenst u een andere betaling, meer informatie of iets anders? Dan zijn wij u graag van dienst.
Hart voor de zaak
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Het Speelgoedpaleis is opgericht in 2016 door Henk-Jan Groenenberg. Wij hebben ons aangesloten bij Nederlands grootste speelgoedketen. Het voordeel hiervan is dat er veel kennis en ervaring aanwezig is op het gebied van veiligheid, assortiment, inkoop, verzending etc. zodat we onze klanten optimaal kunnen bedienen.
Wij onderscheiden ons van andere webwinkels doordat onze klantenservice 7 dagen per week tot 22:00 bereikbaar is, eventuele klachten razendsnel opgelost worden, winkelwagenkorting geven en zo laag mogelijke prijzen hanteren. Eerlijk ondernemen is ons niet vreemd en de klant staat bij ons centraal.
Wij verwelkomen u graag als klant
Bekijk Manifest
Identiteit
Deze contactgegevens zijn gevonden.
- Website
Juridisch gecontroleerd
Goedgekeurd op wetgeving.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2016
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Geschil indienen
Veilig browsen
Webshop is gescand op malware en heeft SSL.