Het Onderbroekenhuis

Het Onderbroekenhuis

Dé webwinkel voor het fijnste betaalbare ondergoed met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Wij verkopen oa ondergoed en sokken van Bamboe en katoen met altijd een certificaat van duurzaamheid.

Lid van WebwinkelKeur sinds 2023

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn het Onderbroekenhuis, een klein bedrijfje met liefde voor kwalitatief, duurzaam maar vooral betaalbaar ondergoed en tegenwoordig ook..... sokken. Doordat wij zagen dat de prijzen van deze producten van A- merken de pan begonnen uit te rijzen, zijn wij op zoek gegaan naar producten van minstens dezelfde kwaliteit. Het moest lekker zitten EN ze moesten betaalbaar zijn.

Dit hebben we gevonden🤗

Wat wij het leukste aan ons bedrijfje vinden is dat wij zelf bij elke bestelling persoonlijk betrokken zijn. Hoe klein of groot uw bestelling ook is wij zullen deze altijd met liefde naar u toesturen.

Onze inkoop doen we bij verschillende leveranciers waar wij leuk contact mee hebben, zo kunnen we snel schakelen wanneer er weer iets nieuws op de markt komt.

Via deze webshop kunt u bestellingen plaatsen en wij zullen deze dan binnen 24 uur naar u verzenden. Omdat wij de webshop naast onze eigen baan beheren duurt het gemiddeld een dag langer dan bij de ''grote jongens".

Ook op onze facebook en Instagram pagina is iedereen welkom. We zijn namelijk trots op onze volgers. Graag zouden wij vriendjes met jou worden maar alleen een like vinden wij ook al helemaal super.

Als extra service kunnen mensen uit de buurt hun bestelling bij ons afhalen. Je besteld via de site, vermeld even wanneer je komt en wij zetten de bestelling dan alvast voor je klaar.

Graag tot ziens op deze site, Facebook, Insta of gewoon bij ons aan de deur.

Bekijk Manifest