Het Luxe Buitenleven
Hidde Beumer
Prima service. Nette prijs.
Peter
Mooi prijsje en snel aan huis afgeleverd!
Hoe beoordeel je Het Luxe Buitenleven?
Marco
Meubel op maat laten maken, vakwerk!
Top bedrijf👍👍 -
LG
Goed, vriendelijk telefonisch contact. En snelle levering (goed verpakt!)
W. van Alphen
Mooie winkel, heel fijn geholpen en goed advies gehad bij de aankoop van mijn Black Bastard. Levering en verdere afhandeling was ook dik in orde.
W. Didden
Goede prijs en kwaliteit. Snelle levering
Serge Verstraete
Kast gekocht voor Bastard Large, perfecte service en zeer correcte afhandeling. Eiken kast prachtig hout, blad Belgische arduin super prachtig.
Zeer tevreden klant. Moesten alle leveranciers zo zijn dan zouden we in een prachtige wereld leven. TOPAntwoord van Het Luxe BuitenlevenWat een fantastische review! Waarvoor dank. Veel plezier gewenst met uw luxe buitenmeubel.
Marleen Sneep
Goede service, denken goed met je mee.
Antwoord van Het Luxe BuitenlevenBedankt voor je positieve review. Veel plezier gewenst met je Kamado!
Arie Bontam
snelle levering en goede prijs
Antwoord van Het Luxe BuitenlevenBedankt! Veel plezier met je aankoop gewenst!
Cees Paauw
Snel en zonder problemen geleverd.
Antwoord van Het Luxe BuitenlevenFijn om te vernemen dat je positief bent! Veel plezier met je aankoop!
Paul S.
Snelle levering!
Antwoord van Het Luxe BuitenlevenGraag gedaan!
moon
top bedrijf ! snelle levering !
Sander Klink
Filters besteld voor het zwembad. Goede prijs en snelle levering. Wat me ook opviel is dat de doos waarmee verzonden werd een hergebruikte doos was! Top, erg duurzaam!
Marcel van Maurik
Prima contact!! Ook telefonisch bij vragen. Snelle levering. Vriendelijke communicatie.
Antwoord van Het Luxe BuitenlevenHallo Marcel,
Wat jammer dat u niet heeft gezien dat er extra kosten voor de creditcard berekend zijn.
Wij hebben dit vermeldt op onze pagina: Klantenservice onder het kopje betaalmogelijkheden. En tevens staat het ook vermeldt op de bestelpagina bij Betaalmethode en bij de Controle ziet u het bedrag staan wat u moet betalen voor een creditcard betaling. Deze kosten moeten wij betalen aan onze payment service. Andere betaalmethodes zijn bij ons gratis.
Marloes
Het Luxe Buitenleven -
Elmir Karcic
Communicatie en uiteindelijk de bezorging van de Kamado Joe BBQ uitstekend, top service!
Rien Bosma
Goede service, super snelle levering
Gaby Jacobs-Düking
Snelle levering. Goede service. Vriendelijk personeel.
Bas Koop
Mooie prijs en snelle levering.
Rob
Prima levering.
Wil van Rhee
Duidelijke afspraken. Snelle levering.