Het Kleinste Huis
Alicja
Highly recommended! Professional and friendly contact
Alberta Hanegraaf
Wat een feestje om het pakketje uit te pakken! Ik ga genieten van de heerlijke thee!
Hoe beoordeel je Het Kleinste Huis?
M. Van Gastel
Heerlijke thee. Goed verpakt en met instructies hoe te gebruiken. Voor herhaling vatbaar.
Theeleutje
Mooi product en leuk om een proefje van Goghthee te mogen ontvangen
Zohra el Haddaoui
Super snelle service en wat een heerlijke theeën, ook lief hand geschreven kaartje met een theezakje (heerlijke theeblend) ♥️
R Looij
Dit jaar weer de adventkalender besteld, vanaf 1 december elke dag een heerlijke mok thee in de feestmaand!
Genieten! -
E. Hovenkamp
Erg laat
Anastasia Erokhina
Very beautiful advent calendar! Interesting blends of tea and fruits. A wonderful gift for all tea lovers!
Ashley Bergers
Fijne service, snel verstuurd! De adventkalender ziet er erg leuk uit.
Cristel
Goede service en heerlijke thee
Henny Coevert
Hele mooie advent kalender
Brigitte Tomson
Heerlijke rijke en lekker geurende thee soorten. Kom hier al jaren!
Angela Leiberg
Hi Kirsten and Nils,
es war sehr schön in Ihrem Haus und danke für den Tee.
Leider gab es Probleme mit der Lieferung, weil die Adresse nicht stimmte.
so musste erst ein Formular ausgefüllt werden und es hat sehr lange gedauert.
Inzwischen ist der Tee aber angekommen und hat neue begeisterte Kunden gefunden.
Herzliche Grüße Angela Leiberg, Gormannstraße 18 D, 10119 Berlin -
Sasja Wolterink
Fijne theewinkel met een uitgebreid assortiment thee vanuit de hele wereld. Kirsten en Niels geven je op een vriendelijke manier uitleg en goed advies. Ik kom hier heeeeel graag!
Shireen
Ik heb een deel levering gehad omdat er een aantal theeën nog niet binnen waren. Maar voldoende om mee te starten. Ben er helemaal blij mee. Netjes verpakt en nog een leuk extratje ontvangen. Super! Ik ga steeds terug op de website om de uitgebreide informatie bij te lezen. Dankjewel Niels en Kirsten!
Bart Bakker
Lekkere thee zonder smaakstoffen maar met echte bergamot
Chantal Van Bakel
Waauw wat een heerlijke thee, en wat schattig verpakt in erg fijne sta zakken met leuk etiket. Helemaal top, dit was de eerste keer maar ik kom zeker terug. En hopelijk eens echt in de winkel.
Dee
Heel duur, maar mooi verpakt. Was een cadeautje voor iemand die deze theeën heerlijk vindt.
Frauke Grabowski
Best tea of the world.👍
Ellen
Altijd heerlijke thee!
Antwoord van Het Kleinste HuisBeste Ellen,
Wat ontzettend leuk te lezen dat je altijd geniet van onze thee! We vinden het erg fijn dat je ons 5 sterren geeft.
Als je ooit vragen hebt of nieuwe smaken wilt proberen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.
Met vriendelijke groeten,
Kirsten & Niels