Het Juiste Cadeau
Anja van Tilburg
Veel keus in kadootjes
Ann-Sofie De Buck
Heel mooi cadeau maar het was nog leuker geweest als ik het kaartje zelf had kunnen schrijven. Ik kon het zelf niet openmaken om even te checken. Ik vond het een beetje raar dat de tekst op het kaartje handgeschreven was maar dat dit niet door de gever zelf kan gedaan worden .
Antwoord van Het Juiste CadeauHoi Ann-Sofie, bedankt voor je feed back, ik denk even een misverstand, want natuurlijk mag je ook zelf een tekst op het kaartje schrijven, 99% van de pakketten worden direct naar de ontvanger verstuurd, daarom bieden wij de service aan met een persoonlijk handgeschreven kaartje toe te voegen zodat het direct klaar is en de ontvanger weet van wie het cadeau af komt. Als je een pakket naar je huisadres opstuurt, en geen tekst door geeft, dan gaan wij er vanuit dat je dat zelf gaat doen, en geven we de sluit sticker er los bij, zodat je zelf het kaartje kan schrijven en daarna de doos dicht kan doen. We hopen je graag weer terug te zien in onze shop, als je nog vragen hebt mag je ons natuurlijk altijd nog even een mailtje sturen. Liefs Linda
Hoe beoordeel je Het Juiste Cadeau?
Olga Hitters
Geen idee omdat het een cadeau was dat door de brievenbus kon
Lizz
Super service snel verzonden precies zoals beschreven erg bedankt! Zeker een aan rader
Mirjam
Heel gezellig en mooi ingepakt echt een cadeautje!
Helene
Goede producten, snelle levering en super goede service!!!!
Conny
Top alles netjes geleverd..
Celesta
Ondanks de kerstdrukte werd het door mij last minute bestelde cadeautje op tijd bezorgd en heel.goed ontvangen door de jarige. Ik bestel zeker nog eens.
Linda
goede snelle service, heerlijk ruikende Amber Blokjes
Petra
Snelle levering en keurig verpakt.
Rita
Mooi verpakt, blij mee!
Kirsten
Mooie webwinkel veel keus en snel geleverd. Mini minpuntje is dat sommige artikelen in mijn beleving wat aan de dure kant zijn. Maar dat kan ook aan mijn kleine portemonnee liggen
Wytske
Efficiënt en klantgericht
Inge
Snelle levering helaas had de bezorgdienst niet voorzichtig met het product omgegaan. Ondanks het goed was ingepakt. Hebben we toch een vervangend iets ontvangen! Super fijn! Super service!
Colette
Snelle levering en leuke spullen
T.
Ach, wat een leuk verpakt geschenkje, om nog te zwijgen van de inhoud! Precies wat ik hoopte dat het zou zijn om als dankje te geven voor een lieve vriendendienst. Helemaal tevreden en blij met jullie aanbod!
Heleen
Levering was vrij snel binnen, ook in de drukke tijd van Sinterklaas en Black Friday!
VIRGINIE Terrier
Mooie producten aan de juiste prijs én perfecte en snelle service.
Anouk
Het was echt super leuk verpakt! Ik had het als cadeau aan mijn zus gegeven en ze was er erg blij mee🌸 echt leuk gedaan!
Maggy
Was een prima service, leuk verpakt en bezorgd op de dag zoals afgesproken.