Het Binnenaanzicht
R. Ekelmans
De eigenaar heeft zijn verontschuldiging aangeboden en ik hij gaf mij ook tekst en uitleg. Door een externe leverancier is dit verkeerd uitgeleverd en een voorstel gedaan waar ik mij in kon vinden. Bovendien snap ik dat dit de drukste tijd is van het jaar en dat het daarom langer duurt dan gebruikelijk
Brommer
Snelle levering en erg tevreden!
Hoe beoordeel je Het Binnenaanzicht?
Lauren Tuitert
Fijn en goed contact in via whatsapp
Ester Aartman
Mooie wastafel erg tevreden mee
Divano
Erg tevreden, mooie prijzen goeie kwaliteit
Annelien
Ik heb eerst plisségordijnen besteld en had daarbij advies nodig. Het contact met de klantenservice was echt een fijne ervaring, De gordijnen zijn prachtig en passen perfect!
Na deze goede ervaring heb ik ook mijn badkamer opgeknapt, Alles van top kwaliteit van de spiegels tot de doucheset. Bedankt voor alles! -
Johan S
Mooie doucheset gekocht, de regendouche is heerlijk en makkelijk te gebruiken. We merken ook dat het waterverbruik efficiënter is dan bij onze oude set. Een echte aanrader!
Fadi R
Tevreden met de bestelling, de spiegel is echt een aanwinst voor onze badkamer
J Frenken
We zijn erg tevreden met ons toilet! Het mooie design past perfect in onze badkamer. Daarnaast is het toilet comfortabel en eenvoudig schoon te houden. De installatie verliep soepel, en de softclose-bril is een geweldige extra. Kortom, een uitstekende keuze
Gerard Nagtzaam
Snelle levering en product zoals verwacht
Annemieke
Meteen al bij het eerste contact een prettig gesprek en informatie. De bezorgservice ging snel en op tijd. Kortom, de volgende keer zou ik hier zo weer bestellen!
Patrick
Heb hier mijn raamdecoratie gehaald voor in de woonkamer en slaapkamers erg super blij mee
Marcel
Mooie prijzen, snelle service. Ben erg blij met mijn aankoop zeker een aanrader. Bedankt !