Herplaatsing-Huisdieren.nl
Heer vlaeminck Erwin
Super vlug geholpen aan een nieuw hondje heel blij en niet te duur groetjes en dank
Familie Raap
Wij waren op zoek naar een wat oudere poes mede als gezelschap voor onze kater Tom. Via herplaatsing huisdieren hebben wij poes Simba van 12 jaar gevonden.
Inmiddels is Sima een week bij ons en willen we haar niet meer kwijt.
Dank aan herplaatsing huisdieren ! -
Hoe beoordeel je Herplaatsing-Huisdieren.nl?
Catherine
Zeer goed georganiseerd en geeft snel resultaat, diervriendelijk, en goed voor alle betrokkenen
Heer Van Voorst
Het werkt goed en snel. Aanbevolen om een huisdier en baasje samen te brengen.
Heer Quist
Tevroeg om een beoordeling te geven
Oenamo
Heel fijn geregeld qua communicatie en de prijs om gebruik te kunnen maken van de site is netjes.
Annette
De karaktereigenschappen van de hond werden eerlijk beschreven. Zo kom je niet voor verrassingen. De nazorg na de adoptie is ook heel fijn.
Kim
Nog maar kort op zoektocht geweest via deze website en binnen een week al een goede match gevonden! Goede eerste indruk gehad en eigenlijk al snel beslist dat ik ze ging adopteren! Nibbit en Croky doen het zo goed en wat ben ik toch blij met ze! Super fijne website ook en zeker aan te raden :)
Mevrouw Verhagen
Hele fijne website, heb er veel steun aan gehad dat alles zo duidelijk was en met stapjes geregeld zodat het niet in een keer op je af komt
Roeters
Teleurgesteld in huisdier herplaatsing .nl
Ze vragen wel €9,49 om te mogen reageren op een hondje bemiddelingskosten , maar binnen een uur na reactie al een mail terug dat mijn thuissituatie en leefomgeving niet goed is , ze vragen iemand met een tuin zonder kleine kinderen en die veel tijd heeft voor een hondje ,laat dat nou het geval zijn ik ben de hele dag thuis , heb een grote afgeschermde tuin en ik ben de hele dag thuis , heb mijn telefoonnummer er bij staan in reactie en binnen een uur een afwijzing dat mijn woon en leefsituatie niet goed is zonder ook maar een verder vraag te stellen , dit is wel een heel makkelijke manier om geld te verdienen , dus mocht u op zoek zijn naar een hondje , denk dan eerst goed na voordat u op deze site reageerdAntwoord van Herplaatsing-Huisdieren.nlBeste heer Roeters,
Bedankt voor je feedback en voor het delen van je ervaring. Het spijt ons dat je eerste indruk van onze service heeft geleid tot een 1-ster review. We willen je graag meer uitleg geven over hoe onze site werkt, zodat je beter begrijpt waarom de zaken zijn gelopen zoals ze zijn.
Op ons platform streven we ernaar om de perfecte match te vinden tussen huisdieren en potentiële nieuwe eigenaren. Ons unieke score- en matching systeem helpt de huidige eigenaar snel te bepalen wie het beste bij hun huisdier past, gebaseerd op de informatie die je invult over je thuis-, woon- en leefomgeving. Na het beantwoorden van deze vragen, wordt jouw score berekend en voorgelegd aan de eigenaar, die dan besluit of hij of zij je uitnodigt voor een kennismakingsgesprek.
We begrijpen dat het frustrerend kan zijn om snel afgewezen te worden, maar deze snelle beslissingen helpen langdurige onzekerheid te voorkomen, wat ook niet prettig is. De afwijzing komt rechtstreeks van de eigenaar; wij hebben geen invloed op hun beslissingen. We staan achter de transparantie en eerlijkheid van dit proces.
Na het plaatsen van je review hebben we je twee berichten gestuurd om de situatie verder te bespreken en te verhelderen en met een goede oplossing gekomen, maar we hebben hier helaas geen reactie op ontvangen. We hadden graag de kans gehad om dit met je te bespreken voordat de review geplaatst werd, slechts een half uur na je laatste bericht aan ons.
Betreft je telefoonnummer dat je in je persoonlijke bericht hebt gezet, dat mag niet volgens onze richtlijnen en regels omdat we dan de werking van onze website niet kunnen waarborgen. Het nummer is automatisch verwijderd en daarom heb je ook geen belletje ontvangen van de huidige eigenaar, die heeft simpelweg je telefoonnummer niet gezien.
Het spijt me dat ik je niets beters kan melden en vinden het nog steeds jammer dat je dit niet bespreekbaar gemaakt hebt en in niet bent in gegaan op de - in onze ogen - een uitstekkende oplossing.
Marco van Herplaatsing-Huisdieren.nl -
Scrabble
Fijne site, reageert vlot. Heb n perfect gezin gevonden voor onze Scrabble! T maakt van n verdrietig gevoel n gevoel van tevreden en dankbaar bij deze mensen!
Mevrouw Slotman
Geweldige service, vragen werden snel beantwoord
Mevrouw Borremans
Zeer goede service! Zeer betrouwbaar!
Heer van Duin
Snelle reactie op inschrijving en afhandeling.
Mick
Raar systeem, je moet per reactie betalen (10euro) of een bundel aanschaffen voor meerdere reacties en daar krijg je eigenlijk niets voor. Ze zeggen dat ze je matchen en dan voorleggen aan de eigenaren maar daar zie je niets van. Je weet niet eens of je bericht gelezen is....een poging gedaan niets gehoord behalve dat er een andere keuze gemaakt is. Was meteen de laatste keer dus....weggegooid geld. Prima om te betalen voor het matchen maar graag wel wat transparanter!
Antwoord van Herplaatsing-Huisdieren.nlBeste Mick, Bedankt voor uw feedback. We vinden het erg jammer om te lezen dat u niet tevreden bent met onze service. We hadden het op prijs gesteld als u vooraf contact met ons had opgenomen, zodat we uw vragen en zorgen direct hadden kunnen bespreken. We hebben uw e-mailadres niet in ons systeem kunnen vinden, waardoor we uw specifieke situatie helaas niet kunnen nakijken. Wij willen graag benadrukken dat wij alle reacties en persoonlijke berichten, inclusief eventuele omgevingsfoto’s en de score van ons unieke score- en matchingsysteem, daadwerkelijk doorsturen naar de eigenaar. Dit proces is volledig geautomatiseerd en gebeurt direct nadat u een reactie plaatst. De kosten die wij in rekening brengen, zijn bedoeld voor het gebruik van ons systeem en ons score- en matchingsysteem. Wat betreft de transparantie: als u ons uw vraag had gestuurd, hadden wij kunnen aangeven of uw mail was geopend en uw bericht gelezen. Het is echter belangrijk te begrijpen dat de huidige eigenaar uiteindelijk beslist wie er wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Wij bieden hierin enkel advies. We hopen dat u uw review nog eens wilt overwegen, omdat een dergelijke beoordeling zwaar weegt en wij helaas niet de kans hebben gekregen om uw zorgen weg te nemen. Met vriendelijke groet, Marco van Herplaatsing-Huisdieren.nl
Mevrouw Wassing
Binnen een week een perfecte match gevonden!
Familie Leeman
We hebben onze katten gevonden via herplaatsing. Na wat marktplaats verkennen vonden we dat niet de plek voor dieren te verkopen. De kleine vergoeding die gevraagd wordt geeft toch het verschil tussen serieus en minder serieus.
Johan Reurich
We hebben er weer een mooie viervoeter bij in huis weer 2 partijen blij
Sjeane Poort
Zeer tevreden 😊
Msevrouw Megens
Contact gehad via mail met eigenaar en daarna een afspraak gemaakt om kennis te maken met de hondjes en om te kijken of er een klik was.
Dat verliep prima en de hondjes direct mee naar huis mogen nemen.
Alles prima geregeld via Herplaatsing Huisdieren.