Herinnering en kado
Jadzia Boerrigter
Super snelle levering en echt een prachtig product. Zo leuk om het lampje met naam cadeau te geven!
S D
Hele goede service, goede afstemming en er wordt heel goed meegedacht. Nette verzending en goed product
Hoe beoordeel je Herinnering en kado?
Sonja Van Hul
Ik doe dit kado aan mij. Dochter. Zij zal er zekerblij mee zijn. Het ligt onder de kerstboom. Is zeker geslaagd met de print van het geboortekaartje.
Ria Kuijpers
Leuke lamp en snel geleverd, helemaal top!
C Lamers
Mooi cadeau en foutje in de tekst kosteloos snel en netjes opgelost, aanrader!
Corina
Deborah heeft mij heel goed geholpen met een grote hoeveelheid bedrukte muismatten. De kwaliteit van de muismat is heel goed en de levering was ook snel. Ik ben zeer tevreden!
Anjuly
Prachtig kraam cadeau gekocht. De giraffe letters passen perfect bij de vorige aankoop.
Maud Smeets
Hele fijne service ,nog een extra mailtje om het zo mooi mogelijk te maken...en een fantastisch produkt ontvangen
Antwoord van Herinnering en kadoWat leuk om te horen Maud, hier doen we het voor
Bernadette
Het product was niet netjes afgewerkt. Ik heb nog een mail gestuurd, maar geen respons helaas.
Antwoord van Herinnering en kadoBedankt voor je feedback! Het spijt ons dat de afwerking niet naar wens was. Omdat we met natuurproducten werken, kunnen er variaties optreden. We hebben je eerdere e-mail helaas niet ontvangen, maar gelukkig hebben we recent contact gehad
Kristine
Na 3 weken is de bestelling nog steeds niet geleverd
Antwoord van Herinnering en kadoBeste Kristine
Bedankt voor je feedback en onze oprechte excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren. We begrijpen volledig dat je teleurgesteld bent over de vertraging van je bestelling, en we willen je graag laten weten dat dit absoluut niet de ervaring is die wij voor ogen hebben voor onze klanten. Door een combinatie van omstandigheden, waaronder een vakantie, heeft je bestelling helaas langer op zich laten wachten dan we hadden gewild.
Op de dag dat je de bestelling annuleerde, hadden wij je fotoluikje net verstuurd. Uiteraard willen we je graag tegemoetkomen en hebben we de betaling voor je bestelling inmiddels volledig teruggestort. We hopen dat je desondanks het product een mooie plek zult geven, want ons lijfspreuk is: “Bij Herinnering en kado geloven we dat de mooiste geschenken uit het hart komen.” We maken onze producten met veel liefde en hopen dat het een mooie herinnering voor je zal zijn, zelfs al is het niet de ervaring die je verwachtte.
We wensen je het allerbeste en hopen dat we je in de toekomst alsnog van dienst kunnen zijn. -
Melanie
Top! Super snel geleverd, mooi ingepakt. Producten zoals beloofd! Zou hier zeker nogmaals bestellen.
Antwoord van Herinnering en kadoWat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je positieve woorden, we hopen je snel weer te mogen verwelkomen!