Herbaldrogist.com

Herbaldrogist.com

Onze missie als Herbaldrogist.com is om de consument zoveel mogelijk kennis te geven over natuurlijke producten. Met de ideale kwaliteit producten en de snelste levering weet je zeker dat je goed zit! Alleen het beste van het beste wordt hier aangeboden.

De online winkel is ervoor ingericht dat onze klanten eenvoudig en op elk gewenst tijdstip vanuit huis een beperkt asssortiment van onze producten kunnen bestellen.
9,4

• Jie Shuai
    Geverifieerde klant van Herbaldrogist.com

The parcel was sent to a pickup point 4 km away….I paid for a door-to-door service. All my other PostNl parcels were put into or near the package locker provided by the apt, I don’t know why your shipping service is like this.

• Abdikarim
    Geverifieerde klant van Herbaldrogist.com

slechte ervaringen voor de eerste keer slechte communicatie en geen reactie op de berichten

• Hoe beoordeel je Herbaldrogist.com?

• Seyhan

Snelle levering top!

• Anoniem
    Geverifieerde klant van Herbaldrogist.com

Geweldige service, s’avonds besteld volgende dag vroeg in huis . Betrouwbaar.

• Ton André
    Geverifieerde klant van Herbaldrogist.com

Eenvoudig te bestellen, redelijke prijzen en snel geleverd!

• Esra Çiftçi

• Hasan Danaci

Goed service

• Irem Terlouw Modiri
    Geverifieerde klant van Herbaldrogist.com

Ze hebben goede spullen. Verzending zelf was snel maar post nl deed het heel lang over. Over het algemeen ben ik best tevreden.

• Loubna Bekkour
    Geverifieerde klant van Herbaldrogist.com

Snelle levering, mijn bestelling was zo thuis!

• Funda Fidan

Super

• A Alt..

👍super

• Huseyin Selvi
    Geverifieerde klant van Herbaldrogist.com

Geweldig, snelle levering, een beetje te snel ik was bij de levering niet thuis ;-)

• Neslihan Boga
    Geverifieerde klant van Herbaldrogist.com

Snelle levering, er werd nog contact op genomen voor niet voorradige spullen, om evt. iets anders aan te bieden. Lieve medewerkers met oplossingen.

• Winkel Verkoop
    Geverifieerde klant van Herbaldrogist.com

HERBALDROGİST.com’dan sipariş verdim ve ücretsiz bir şekilde Leijnden’deki mağazalarından teslim aldım. Çalışanlar oldukça sıcak ve ilgiliydi, gerçekten teşekkür ederim. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim!

• Nico

👍super

• Nabil Abbas
    Geverifieerde klant van Herbaldrogist.com

Snelle levering, de volgende dag had ik de bestelling in huis

• Nazdaneh

Goedemiddag
    Ik wilde zonder vervaldatum. Azijn heeft geen smaak. En het is helemaal niet bruikbaar. Vijf flessen azijn moeten worden weggegooid.De tekenfilm is helemaal niet mooi.u krijgt geld
    Het materiaal wordt zonder kwaliteit aan de klant geleverd.

Antwoord van Herbaldrogist.com

Bedankt voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de ontvangen producten. We begrijpen echter niet helemaal wat er precies mis is gegaan en hebben u hierover al een bericht gestuurd, maar helaas nog geen reactie ontvangen.

Wat betreft de azijn: volgens de wet moet er een vervaldatum vermeld worden, zelfs al heeft azijn van nature een zeer lange houdbaarheid en is het praktisch gezien bijna onbeperkt bruikbaar.

Wij willen u graag helpen om dit probleem op te lossen. Zou u ons meer informatie kunnen geven over uw ervaring? Zodra we uw reactie ontvangen, kijken we samen naar een passende oplossing.

We horen graag van u.

• Ruby