Hengelsport IJmuiden
Dirk Hens
Vrijdag besteld, zaterdag in België geleverd.
Eerlijke prijzen.
Ook de fysieke winkel is top. Telkens als ik er kom wordt ik vriendelijk geholpen en met raad bijgestaan.
Clarinda
Bestelling dag later ebzorg dan wat op website wordt aangegeven. Maar alsnog snel in huis. Aanrader!
Hoe beoordeel je Hengelsport IJmuiden?
Sander Erkamps
Snelle levering artikel stuk foto gemaild en onderdeel wat stuk is wordt na gestuurd
jc Schot
prima service en krijg altijd belletje als het wat later komt
John
Bestelling goed gegaan,had de optie ophalen gedaan.Prima verlopen
Mooie zaak,en spullen voldoende -
Martijn
De leverdatum die op de site vermeld staat wordt niet gehaald.
Jan Willemse
Besteld op dinsdagochtend om 09.00 uur en zou de volgende dag geleverd worden. Bestelling wordt nu op vrijdag erna pas geleverd.
Antwoord van Hengelsport IJmuidenBeste Jan,
Dit is erg jammer om te horen. Wij doen altijd ons uiterste best om pakketten zo snel als mogelijk bij de klant te krijgen. Helaas zijn wij afhankelijk van de snelheid van PostNl. Zoals u in de verzendlink kunt zien is uw pakket op dezelfde dag door ons verzonden en is PostNl diegene die vertraagt werkt op het moment.
Uiteraard excuses van onze kant.
Vriendelijke groet,
Ronald -
Gino Bruyninckx
De levering was een 24h later dan voorzien...hey was een diepgevroren product dus was volledig ontdooid. Ik denk niet dat het aan de winkel ligt maar aan Post nl weeral.
Antwoord van Hengelsport IJmuidenBeste Gino,
Allereerst onze excuses. Helaas werkt PostNl momenteel met wat vertragingen. Daar kunnen wij niets aan veranderen. Zoals u kunt zien aan de verzendlink is uw pakket dezelfde dag verzonden.
Hopelijk heeft u nog wel een fijne visdag gehad.
Onze excuses voor het ongemak.
Vriendelijke groet,
Ronald -
JC Schot
prima in orde
J. Keller
Levering precies volgens afspraak en zonder fouten. Top!
Erik-Jan Geelkerken
Service was goed, had alleen geen zagers gekregen maar pieren, maar dat vist ook prima. Goed geholpen. 👍
Roel Bergers
Prima eerste kennismaking. Goede producten en vlotte levering.
Geert de Vries
Pieren om 22:00 uur besteld. De volgende ochtend opgehaald, alles oké.
Nick Meijer
Vers aas, en ontzettend vriendelijke service! Tot de volgende keer!
Oscar
goed assortiment, snelle levering!
Roger Louis
goed materiaal en supersnel geleverd !
Tessa
Op en top mn nr1 winkel als het aankomt op sportvisserij de medewerkers zijn erg vriendelijk en helpen je ook echt in de goede richting de spullen zijn ook echt geweldig
Oscar
Goed assortiment en snelle levering en service!
Leon Van der tuin
Top top en nogmaals top snel geleverd
Cornelis Luijk
Prima transactie en snelle levering 👍 toppie