Hendy Amsterdam

Hendy Amsterdam

Hendy is a Amsterdam based label that offers you phone necklaces for your everyday life
8,9
Filter 1485 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 801 met beschrijving

• Marit

Goede snelle service

• Eveline van Breemen-Stegeman
    Geverifieerde klant van Hendy Amsterdam

Mooi product. Precies wat ik had verwacht. Blij mee!

• Hoe beoordeel je Hendy Amsterdam?

• Maaike Swinkels

Snelle service.

• Femie Raben
    Geverifieerde klant van Hendy Amsterdam

Vlotte reactie op mijn vraag en snelle ontvangst

• Wendy
    Geverifieerde klant van Hendy Amsterdam

Snelle en accurate levering.

• Herma
    Review voor Hendy Amsterdam

Kwaliteit hoesjes slecht. De randen laten los. Eind 2023 2 hoesjes met koord gekocht. Deze gebruik ik alleen (weinig) als ik het koord nodig heb. Hoesjes laten aan de zijkanten los. Klantenservice komt met het voorstel dat ik met 20% korting een nieuw hoesje ‘mag’ bestellen. Ze willen nog fors verdienen aan dat ik opnieuw een hoesje bestel? De reden: omdat ik de hoesjes al eind 2023 heb besteld, terwijl ik heb aangegeven dat ik de hoesjes erg weinig gebruik. Nooit meer een hoesje van Hendy helaas!

Antwoord van Hendy Amsterdam

Hi Herma van den Ham

Bedankt voor je bericht en het tijd nemen om een review te schrijven. Wij hebben uw bestelling even bekeken en zien dat u een bestelling hebt geplaatst op 10 April 2023 - het is vandaag 7 Maart 2025 - dat is 2 jaar later. Uiteraard zijn hoesjes gebruiksproducten en deze kunnen een lange tijd mee - wij staan voor onze kwaliteit en leveren natuurlijk altijd garantie! Zoals bij alle producten kan het wel gebeuren dat 2 jaar verder een product minder goed werkt...

Onze klantenservice was opzoek naar een email maar kon deze niet recent van u vinden - wij gaan er vanuit dat u al enige tijd contact hebt gezocht. Gezien het product al 2 jaar bij u in bezit is hadden wij graag van u gehoort wat een passende oplossing voor u zou zijn! Wij zijn altijd beschikbaar om u verder te helpen - wij willen natuurlijk dat iedereen 100% blij is met Hendy!

Groet,

Team Hendy

• Buca

Fijn product. Snelle levering

• Chantal De Rijk
    Geverifieerde klant van Hendy Amsterdam

Koordje is niet te gebruiken, stuk bij aankomst

• Monique Bos
    Geverifieerde klant van Hendy Amsterdam

Voor mijn nieuwe telefoon weer gekozen voor een Sophisticated Hendy telefoon case met koord
    Werkt perfect, heerlijk je telefoon, ov kaart, en rijbewijs bijelkaar
    Ik doe er ook nog een pasje achter, dat is net niet passend. Dus tip aan Hendy zorg dat er drie pasjes in passen

• Rob D
    Geverifieerde klant van Hendy Amsterdam

De verzendtijd die Hendy Amsterdam opgeeft als je bestelt (vóór 18 u besteld, de volgende dag in huis) slaat nergens op. Mijn pakketje was er niet de volgende dag, maar drie dagen later.

Antwoord van Hendy Amsterdam

Beste Rob Doeve,

Bedankt voor uw feedback en het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat uw bestelling later is aangekomen dan verwacht. We streven ernaar om onze beloofde levertijden na te komen en begrijpen dat dit vervelend voor u is. Wij werken met postbezorgers en normaal gesproken op werkdagen besteld voor 18:00 uur is de volgende dag geleverd. Het kan natuurlijk zijn dat er door drukte toch helaas iets mis is gegaan.

We willen dit graag verder onderzoeken en kijken wat er mis is gegaan. Zou u contact met ons willen opnemen via info@hendyamsterdam.com, zodat wij u verder kunnen helpen?

Onze excuses voor het ongemak, en we hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Team Hendy

• Sandra Maaten
    Geverifieerde klant van Hendy Amsterdam

Me kleinzoon is super blij
    Snelle levering, top bad

• Suuske Drost
    Geverifieerde klant van Hendy Amsterdam

Snelle reactie bij vragen. Goede service. Zeker aanrader om hier te bestellen.

• Marjolein de Vroedt
    Geverifieerde klant van Hendy Amsterdam

Ik gebruik al jaren de hoesjes van Hendy, nog nooit problemen of slijtage gehad terwijl ik mijn telefoon van 'smorgens vroeg tot 's avonds laat om heb hangen. Dus prijs kwaliteit is wat mij betreft meer dan prima!!!

• Barbara Rütter
    Geverifieerde klant van Hendy Amsterdam

Snelle en gratis verzending. Product naar verwachting!

• Vincent
    Geverifieerde klant van Hendy Amsterdam

Snelle en correcte levering.
    Product ziet er mooi en degelijk uit.
    Blij mee.

• Mechteld Bous

Fijn product, snel bezorgd

• Jenny Korteland

Bestelde artikel snel geleverd

• E. Visser
    Geverifieerde klant van Hendy Amsterdam

Over algemeen tevreden. Jammer dat het niet de volgende dag in huis was zoals op de website aangegeven. Duurde een dag langer. Product, een bad, wel naar wens.

• A.c.m Brandenburg
    Geverifieerde klant van Hendy Amsterdam

Mooie hendy! Goede bezorging. Ben blij!

• Denise Melanson
    Geverifieerde klant van Hendy Amsterdam

Always on time and what I ordered. Love the rainbow