Hellobigstore.com
F
Twijfelde om te bestellen van deze website gezien in geen reviews kon vinden. Toch geprobeerd, service was prima! Alles netjes in de mail. Verzending duurde iets langer, ongeveer een week. Product netjes verpakt, erg blij mee :)
Antwoord van Hellobigstore.comFijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad! Het is altijd spannend om bij een nieuwe website te bestellen, vooral zonder reviews. Fijn dat de service, de communicatie en de verpakking in orde waren. Hopelijk gaat de verzending de volgende keer nog sneller! Veel plezier met je product! Groetjes, het team van hellobigstore.com.
Alison Nicaela
Hoe beoordeel je Hellobigstore.com?
Jordy
M.Bremer
Regelmatig bestel ik hier online wat en dat gaat Altijd goed. Ik vind de mails ook altijd duidelijk en communicatief. De laatste levering verliep iets stroever door de bezorger. Qua prijs zijn ze ook meestal erg scherp. Er is altijd wel wat goedkopere partijen te vinden maar die zijn niet altijd even betrouwbaar.
Antwoord van Hellobigstore.comBeste M.Bremer We zijn blij dat je een positieve ervaring bij ons had! Tot de volgende keer. Team HBS