HelloBath
Jouw eigen opvouwbare bad van HelloBath, voor iedereen zonder vast bad. Er is namelijk altijd ruimte om te ontspannen.
opvouwbaar bad bath bucket douche en bad
9,0

• Albertine Den boer

Heerlijk momentje bad.

Alleen lekt de stop nog wel maar das erg minimaal. Steeds een druppel

• Beate Föller
    Geverifieerde klant van HelloBath

Erst kam nur der Schlauch und die Anlage für außen. Jetzt kam die Wanne aber ohne Ablage für quer darüber.

• Hoe beoordeel je HelloBath?

• Bianca
    Geverifieerde klant van HelloBath

Goede service en klantvriendelijkheid van Hello Bath.

• rene scholten

Snelle levering top

• J.E.M. Lipman

Snelle levering,goede prijd

• Renate Hauschild
    Geverifieerde klant van HelloBath

Mooie prijs en goede service. Ook naar duitsland

• Judith
    Geverifieerde klant van HelloBath

Snelle levering, heerlijk bad in huis!

• E. De Cock
    Geverifieerde klant van HelloBath

Waauw wat ben ik hier blij mee! En zo kwalitatief! Mijn kinderen en ik zijn er helemaal weg van. Handige opbergzak! Enige jammere is dat de comfort set met een rits aan elkaar hangt, en die rits het na dag 2 wel al had begeven.. maar nu gebruiken we ze afzonderlijk. Overall heel blij mee!

• Nancy
    Review voor HelloBath

Kijk uit voor je hier een opvouwbaar bad besteld, ze zeggen wel dat je binnen 14 dagen kunt retourneren maar dat kan alleen als het niet in aanraking is geweest met water. Uitproberen kan dus niet.
    De handleiding voor de afwatering is zeer onduidelijk en niet correct. Zo zou je eerst iets uit elkaar moeten draaien maar het zijn enkel losse onderdelen dus dat kan al niet. Na veel gedoe en uiteindelijk advies van een ander is het gelukt.
    Klantenservice is echter zeer snel met reageren en zijn ook zeer bereid om mee te denken en een oplossing te zoeken. En ze reageren ook snel op gewone mail, niet enkel op slechte reviews.

Hoi Nancy,

Dank voor je bericht en feedback (zoals ook per mail besproken). We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over de klantenservice. We zijn inderdaad bereid om mee te denken en kunnen bruikbare feedback als de jouwe goed gebruiken als jonge onderneming, die zijn weg nog aan het vinden in is in het E-Commerce landschap.

Iedereen is vrij (en zonder reden van opgaaf) om de aankoop binnen 14 dagen te retourneren. We willen echter voorkomen dat producten nat, vies of met gebruikssporen als haren bij ons geretourneerd worden. In die gevallen nemen wij inderdaad producten niet terug. Echter staat het iedereen vrij om onze producten uit te proberen. Dit kan droog, door bijvoorbeeld het bad te testen zonder water. Mocht je wel gebruik maken van water en je komt erachter dat het bad toch niet bevalt, dan is het heel belangrijk dat het product droog, schoon en zonder gebruikssporen bij ons terugkeert. In die gevallen, nemen wij het product ook gewoon weer terug en storten wij het openstaande bedrag netjes terug.

We hopen op je begrip en gaan je feedback gebruiken om onze klantenservice te verbeteren.

Team HelloBath

• Morariu Ionut Cristian
    Geverifieerde klant van HelloBath

zeer slechte en onpraktische afwatering

Beste Morariu,

Dank voor je bericht en wat vervelend om te lezen dat je een slechte ervaring hebt met de afwatering. Graag hadden we de kans gehad je voorafgaand aan deze review je te helpen met een oplossing. Mocht je hier alsnog gebruik van willen maken dan nodigen we je uit een mail te sturen naar shop@myhellobath.nl. Wellicht kunnen we verduidelijking geven of een niet werkend product vervangen.

Team HelloBath

• Andrea Schroth

Super schnelle Lieferung, tolle Wanne. Sehr zu empfehlen. 👍

Wir freuen uns, das zu hören

• P Keijzer
    Geverifieerde klant van HelloBath

Eerst via bol.com besteld. 2 x niet ontvangen. Rechtstreeks top!
    Goed geregeld.hello bath

Antwoord van HelloBath

Top! Fijn dat de bestelling is aangekomen! Veel gebruiksplezier :-)

• Werner Antoczewski
    Geverifieerde klant van HelloBath

Alles wie beschrieben, schnell geliefert.

Super!

• Brigitte Schuster

Alles bestens

Wir freuen uns, das zu hören

• Erik
    Geverifieerde klant van HelloBath

Goede service, snelle levering, zeer tevreden.

Antwoord van HelloBath

Fijn! Geniet van je aankoop Erik!

• Paul Van Leeuwen
    Geverifieerde klant van HelloBath

Goede service, snel geleverd!

Antwoord van HelloBath

Fijn om te horen Paul, veel badderplezier!

• Kelly
    Geverifieerde klant van HelloBath

Artikel wat online stond, is niet eens beschikbaar. Zonder overleg kreeg ik een hele andere kleur badstop. Ook de verzending van een brievenbus pakket is super duur

Antwoord van HelloBath

Dank voor je bruikbare feedback Kelly, we gaan er mee aan de slag.

• Wim Meems

Alles correct 👍

• Suus
    Review voor HelloBath

Sinds enkele maanden heb ik dit fijne bad in gebruik. In de winter/voorjaar twee keer per week een ijsbad en af en toe tussendoor een warm bad. Wat is dat genieten zeg. Momenteel is het dertig graden en doet het bad dienst als een ontspannende verfrissing. In het begin had ik wat problemen met de slang en de afvoerstop, maar dat is allemaal supergoed en naar tevredenheid opgelost.

• Manja Bitterlin
    Geverifieerde klant van HelloBath

Snelle levering, goed verpakt, precies zoals op de website!