Heksenshop
Artikelen voor de moderne heks
9,7
Filter 391 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 279 met beschrijving

• Lynn
    Geverifieerde klant van Heksenshop

goede prijs kwaliteit verhouding en zeer snelle levering! top!

• Anka Uittenbogert
    Geverifieerde klant van Heksenshop

Interessante Boeken, Geurige Wierook, Visuele Seizoen Kaartjes, Goed Service, Altijd met Welkom in het Paars Ingepakt. Very Thanks!

• Hoe beoordeel je Heksenshop?

• Mariska H
    Geverifieerde klant van Heksenshop

Uk heb de agenda besteld, en rijm boven mijn verwachtingen. Wat een waanzinnig over compleet product! Er blij mee

• Zoë
    Geverifieerde klant van Heksenshop

Pre-order werd keurig op de afgesproken tijd geleverd (kalender). Fijn dat de verzendkosten lager zijn als het pakket door de brievenbus past.

• Judith Oosterlee
    Geverifieerde klant van Heksenshop

Mooie producten voor een aangename prijs, verder vond ik de extraatjes heel erg attent. Superleuk!!

• Denise Duval-Roos
    Geverifieerde klant van Heksenshop

Snel, mooi en een leuk cadeautje🥰

• Janneke
    Geverifieerde klant van Heksenshop

Snelle bezorging, zorgvuldig ingepakt en zelfs een extra cadeautje erbij. Ik bestel vaker bij Anita, een aanrader!

• Kayleigh
    Geverifieerde klant van Heksenshop

Mooie producten en snel ontvangen. Ook een kleine cadeautje ontvangen en die ruikt heerlijk. Ik ben heel blij met alles.

• Saskia
    Geverifieerde klant van Heksenshop

Zo blij met mijn prachtige Draak! Zijn naam kwam heel snel door toen ik hem in mijn handen had en verbinding maakte, eigenlijk was die verbinding er al toen ik hem zag :-).
    Leuk dat er een presentje bij was gedaan, heel toepasselijk mbt de draak en het Keltisch oogstfeest, dank!
    Heksenshop heeft interessante, leuke en inspirerende producten en artikelen, blij dat ik deze shop heb gevonden!

• Esther
    Geverifieerde klant van Heksenshop

Bestelling snel ontvangen na bestellen. Erg leuk verpakt met zelfs nog een kleine attentie!

• Isabelle Köhler
    Geverifieerde klant van Heksenshop

Mooie prijzen, en goede service.

• Monika
    Geverifieerde klant van Heksenshop

Heerlijke witchy webshop, snel verzonden, met een persoonlijke attentie. Met zorg verpakt. Heksenshop is een aanrader!

• Jacqueline Kijf
    Geverifieerde klant van Heksenshop

Mooie artikelen. Worden snel verzonden. Kleine attenties bij bestelling wordt zeer gewaardeerd.

• Ingrid
    Geverifieerde klant van Heksenshop

Goede communicatie en het presentje is elke keer een leuke verrassing.

• Saskia
    Geverifieerde klant van Heksenshop

Leuke items, goede prijzen, nog betere service en heerlijk geurende melt wax, dikke 10

• Ellen Van Huet
    Geverifieerde klant van Heksenshop

Een prachtige pentagramhanger van St. Justin, mooie kwaliteit. Ik draag hem iedere dag.

• Hannelore Coulier

Snelle levering, goed verpakt

• Willy van Es
    Geverifieerde klant van Heksenshop

Leuke producten en een goede prijs.
    Zeker aan te bevelen.

• Edwin

Snel en goed

• Monika
    Geverifieerde klant van Heksenshop

Product werd op tijd geleverd, goed verpakt met een leuke attentie. Het product zelf was van goede kwaliteit