Heavenleys
Lisa
Ik heb iets besteld nooit meer iets gehoord en ook geen pakketje ontvangen?! Ik heb geen track en trace, email reageren ze niet op en telefoonnummer is niet in gebruik?!! Wat is dit?? En waar is mijn pakket??!!
Sandra Bertels
Heb maandag besteld, het is vrijdag en nog steeds niets ontvangen
Hoe beoordeel je Heavenleys?
Steffi Thibos
Niks ontvangen
Antwoord van HeavenleysVolgend DPD heeft u de producten ontvangen.
Greta Wethels
Snel geleverd.
Irma
Leuke jurken en snel geleverd. ga hier zeker vaker bestellen.
Jolanda Horsmans
Mijn kleindochter is helemaal in heer nopjes met haar nieuwe jurk. Ben echt superblij dat ik deze website heb gevonden. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
hatice erdem
mooi jurkken en mooi surfers
Nicky
Supper snel levering. Prima kwaliteit. een echte aanrader.
Renata
Geweldige service! Geleverd binnen de voorgestelde tijd! :)
Mari
Ik heb maat 146 152 besteld en ik heb gekregen maat 134 140..het kon niet geruild worden omdat de maat was op..
Joan
Gevonden via Marktplaats, nog eerder binnen dan vooraf gemeld. Keurige verpakking en verzending. Aanrader dus
Karen Cottegnie
Vlotte en persoonlijke communicatie.
Ondanks latere verzenddatum nog op tijd aangekomen. -
Nienke
Snelle levering, het artikel viel wel kleiner dan verwacht. Mooie kwaliteit.
Frank Beernaert
Verkeerde maat geleverd
Jozelien Spee
Nouw dar ze er bij haden moeten zetten dat ze klein uit valen hat ik grooter gepakt dus nu zit ik met een te kleine jurk hwb ik wel 30 euro voor betaald
Marianne
Snelle levering, bestelling voldoet aan beschrijving.
Annemieke Aarts
Pakje was te klein en licht
Brenda
Super snelle levering gisteren besteld vandaag al binnen.mijn dochtertje is blij met haar jurkje, er zat zelfs een leuke kleurplaat bij en een lekker snoepje, dus top! Dankje wel
Nicole Kruijer
Fijne hulp en advies online gekregen, heel snel bezorgd , kwaliteit van het wednesday jurkje is prima te noemen. Een echte aanrader, ik ga deze site echt vaker gebruiken met 2 prinsessen in huis.
Michelle
Mijn dochter was helemaal in haar nopjes met deze prachtige Jasmina jurk. De tullen rok maakt het echt prachtig en de kwaliteit heel goed. Echte aanrader. Ook snel geleverd! Dankjewel