Healthy Hippie
Anton van Hierden
Ik heb een mooie armband ontvangen, geheel conform bestelling en vlot geleverd.
Cindy Raymakers
Bij aankomst van mijn armband aangenaam verrast heel mooi ingepakt met een hele leuke persoonlijke boodschap.. ben er heel content mee.. iemand die met hart en ziel voor haar zaak werkt..
Hoe beoordeel je Healthy Hippie?
Lila Bos
snelle reactie op de mail en een super armband.
Stella Balk
Mooi sieraad en edelsteen.
Peetra Kooiman
leuk contact, snelle levering
Mirjam Mannaerts
2 hele mooie kettingen besteld en gekregen . Super blij mee, helemaal naar mijn wens gemaakt . TOP !!!!!
Cora Van der Linden
Super snelle levering
Marlies Vriens
Een leuke, creatieve en persoonlijke benadering en meedenken, waardoor mijn armband nog mooier is geworden!
Mirjam
Prachtige armbanden , voor mij op maat gemaakt . Erg blij mee . Geweldige service !!!!! Ga zeker meer bestellen.
Bas
Ik ben heel blij met mijn armband. Speciaal met de hand voor mij gemaakt. En zelfs met nog een extra soort steen erbij na persoonlijk overleg.
Ineke Van Gompel Daniels
snelle levering, leuk ingepakt
Nazife Aslan
Goede service en prachtige armbanden die je veel geluk brengen!
Esther
Super mooi armbandje en goede service. Leuk ingepakt nadat ik had aangegeven dat het een cadeautje was
Ingrid van Os
Hele goeie service, snelle levering en heel erg klantvriendelijk
Roel Holleman
Goede service en prachtig sieraad
Antwoord van Healthy HippieWij waarderen je mening. Dank je wel hiervoor en veel plezier met je bestelling.
Marilyn Debije van Raaij
Fijn contact en goed service!
Antwoord van Healthy HippieDank je wel! Goed te horen dat je tevreden bent.
Karin V Kemenade
Hele fijne webwinkel met uitstekende service.
Antwoord van Healthy HippieFijn te horen dat je tevreden bent over onze diensten. Dank je wel voor je review.
Danielle
Snelle levering van een prachtig sieraad voor mijn vriendin
Antwoord van Healthy HippieDank je wel voor je positieve review. Wij zijn enorm dankbaar.
Francis Nievelstein
Alles met zorg en een persoonlijke boodschap geleverd!
Antwoord van Healthy HippieWij verzenden elke bestelling met veel liefde & plezier. Dank je wel voor je blijdrage!
Raf Snitselaar
Zeer goede service! En mooi product geleverd
Antwoord van Healthy HippieDank je wel voor je reactie. Wij zijn altijd blij te horen dat het proces naar tevredenheid is verlopen.