Haxha Trading
Johan S
Prima kwaliteit goede prijs en met deze dagen ook nog snel geleverd
Cock van Harskamp
Snelle levering, jammer van Postnl, die er weer een zooitje van maakt
Hoe beoordeel je Haxha Trading?
AS
Vlot geleverd, goede JBL's voor achterin de Corsa. Prima ondersteuning via App contact.
B.j.c Lampe
Mooie prijs alles netjes op gestuurd
Douwe Van der heide
Moest even een paar speakers kopen voor mijn auto. Even wat aan het googlen geweest en toen kwam ik hier uit. Heel veel speakers ik wilde jbl maar welke. Dus gebeld en werd goed geholpen ik kreeg sms'jes gestuurt met de link dus kon ze meteen in mijn winkelwagen
gooien. Uiteindelijk gekocht snel in huis en ben er blij mee bedankt Haxha Trading -
DvdL
Goede service en snelle reactie.
Helder en duidelijke communicatie. -
Johnny Pastoor
Snelle levering, goede service bij vragen.
P.a. Frank
Precies zoals beloofd. Hulde!
Devon Tuin
Sneller dan Amazon en goede service vanochtend besteld vanochtend al in huis
Cock van Harskamp
Goede prijs, snelle levering
Dico Isberta
Prima service
jaco Troost
Goeie
RA
Snel, prijsniveau, als omschreven, top.
Henbert Getkate
Was super snel goed 👍
remco van der heijden
Alles is goed en snel gegaan. De goederen zijn top…..
Alleen irritant dat je tot twee keer toe een mailtje krijgt met het verzoek voor een recentie. Ik bestel misschien wel 5 keer per dag iets en als ik elke keer een mailtje krijg met het verzoek voor een recentie, als wanneer je niet reageert binnen twee dagen een herinnering is dat zwaar irritant…. -
E. Witte
Woensdagmiddag om 15:50 een speakerset (JBL Club 602CTP) gekocht met stekkertjes en een audiokabel en de volgende dag al gratis geleverd! De set had ook nog eens de laagste prijs online die ik kon vinden. Zeker een aanrader dus.
Rick Markink
J. Bosman
Bestelling snel geleverd.
Harm Thijssen
Verpakking was beschadigd maar het product wel nog heel. Daarentegen was de prijs zeer goed.
Antwoord van Haxha TradingBeste Harm,
Bedankt voor je review. Je hebt bij ons een retourdeal gekocht in het Outlet rubriek. Verpakkingen van retourdeals zijn altijd beschadigd. Dit vermelden wij bovenaan de Outlet pagina maar tevens óók in de productomschrijving. Wellicht is deze informatie jou ontgaan. Kan gebeuren. Heel veel plezier toegewenst met de nieuwe luidsprekers. -
Jeffrey Hofstede
Gewoon top! Al 2 maal besteld en altijd top advies gekregen! Bij de laatste bestelling was 1 speaker die niet helemaal goed werkte en kreeg netjes een voorstel voor een andere set. Helemaal top geregeld! Snelle service snelle reacties! Voor mij zelfs 6 sterren waard!