Haverkampshop
Profielcilinders met of zonder certificaat en leverbaar in alle mogelijke lengtes. Alles te bedienen met 1 sleutel maar ook te leveren in een sluitsysteem met hoofd- en ondersleutels.
De meeste cilinders leveren we binnen 48 uur.
Ook biedt Haverkamp diverse soorten kluizen, smart locks en deurbeslag. Beveiliging bij Haverkamp voorop!
Het bestellen gaat heel makkelijk!
Ron Geurts
Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding
Wim O
Was een standaard bestelling waar geen moeilijke dingen in zaten, is helemaal correct afgehandeld zoals het hoort. De levertijd was zondag besteld - donderdag geleverd
Hoe beoordeel je Haverkampshop?
Rolf Kramer
Goede service, nette afhandeling.
Jan
Goede adviezen, je moet er soms wel even op wachten. Als je eenmaal besteld hebt is de afhandeling vlot. Ook goede service: ik had fout gemaakt bij de bestelling, dat werd zonder gedoe makkelijk rechtgetrokken.
Pja Smeets
snelle levering en het juiste product geleverd -
Lakhvinder Singh
Top service
L Groot
Makkelijke website. Duidelijk omschreven. Goed verpakt. Netjes op de hoogte gehouden wanneer ik mijn bestelling kon verwachten.
Dirk Van Daele
Super tevreden van bestelde veiligheidscilinder. Past perfect. Zaakvoerder gaf mij een vriendelijke en duidelijke uitleg over de bestelde cilinder. Voor herhaling vatbaar.
👍👍👍 -
Fam V.
Ik heb de producten ontvangen die ik heb besteld
René Arts
Snelle en goede service
Odette Kormelink
voldoet aan verwachting, snelle levering ,goede service
Jan Poel
In eerste instantie verkeerde onderdeel maar na één mailtje het goede onderdeel alsnog snel ontvangen
Henk ter Horst
Snelle levering en keurig verzonden
G.J Peters
En wat je besteld klopt no nonsens
Marc Schakenraad
Snel geleverd, goede spullen
Henry Willems
Geweldige service,snelle levering,probleem snel verholpen top bedrijf
Andre van der Heide
Betrof een nabestelling op sleutelnummer. Was met 2 dagen in huis, supersnel!
Henk Tijssens
Snelle service, ik had de voor mij bijgemaakte cilinder al de volgende dag. Lekker nu allemaal twee sterren veiligheidssloten met een sleutel voor alle deuren van het huis.
Marc Van Meenen
Goede service!
DirkT
Duidelijke website en beschrijvingen. Besteld, betaald en snel geleverd.