Haverkampshop
Profielcilinders met of zonder certificaat en leverbaar in alle mogelijke lengtes. Alles te bedienen met 1 sleutel maar ook te leveren in een sluitsysteem met hoofd- en ondersleutels.
De meeste cilinders leveren we binnen 48 uur.
Ook biedt Haverkamp diverse soorten kluizen, smart locks en deurbeslag. Beveiliging bij Haverkamp voorop!
Het bestellen gaat heel makkelijk!
Mat Jacobs
Makkelijk kunnen bestellen en snelle levering Goede prijs/kwaliteit verhouding.
huub
Snelle service keurig verpakt.
Hoe beoordeel je Haverkampshop?
Peter Pijnenburg
netjes snel geleverd
Robin
Geweldige service. Mooie nieuwe website.
Jan Karel Jobse
Levertijd langer dan beloofd, ondanks aanduiding 'op voorraad'
Verder prima.
Peter
mooie prijzen en op tijd geleverd
Gerard Jonker
Geweldig service!!!!
PETER VANDENBUSSCHE
Goede prijzen, excellente service
Marinus Visser
Prima vakkundig service prima prijs.
Marjan Jansen
Prima
Patrick Smits
Goed advies en verstand van zaken
Peter Slingerland
Goede en snelle service
Harald Van Groesen
Erik
product was eerst niet compleet hebben ze netjes missen de onderdelen opgestuurd maar die passen niet en nu na telefonisch en mail contact reageren ze niet meer helaas.
MaarteN Verstraaten
Snel geleverde goede spullen. super tevreden
Michael De graaf
Netjes volgens afspraak optijd geleverd
S. van Limbeek
Levering binnen een week zoals vermeld tijdens het bestelproces. Goede prijs, goed product!
Peter Ooms
Gewoon zoals het moet gaan
J C DEUTEKOM
Twee dingen ik heb altijd veel vertrouwen maar in het geval van uw leveringen kijk ik vreemd op eerst betalen (geen probleem) keurig een factuur maar als t later duurder is vanwege een speciale levering dan is een factuur niet mogelijk. En dan laatste levering was er één vanwege n foutje één in plaats van twee . Maar wat schets m’n verbazing TWEE pakketjes in het ene de betreffende tweede sleutelcylinder en in het andere 3vreemde sleutels van iemands sleutelsysteem? Ik heb dit gemeld maar hoor niets meer? Als dit in mijn bedrijf voorkomt dan zou ik dat zeker willen weten. Succes
Edward Kloet
Gewoon snel, zonder veel communicatie maar wel duidelijk via webshop met bestellen