Hashtag Bij Marleen
Helma Waelen
Snel en netjes bezorgd.
ankie brouwer
Goede
Hoe beoordeel je Hashtag Bij Marleen?
Mascha van Dijk
Mooie prijzen en goede service en levering
Carmen Veltman
Snelle levering, blij met de mooie sweater 's, leuk verpakt. Voor herhaling vatbaar
Jeannie
Super snelle levering. Het gevoel van een boutique shop maar dan online.
Ingrid
Snelle levering, leuk assortiment
M van Loon
Snelle levering. Mooi / goed verpakt .
Mooie broek -
Luna
Goede en snelle service. Leuke producten, goede prijs.
Liesbeth Kemland
Zeer snelle levering, ook in België! Leuk om ook een persoonlijk briefje te krijgen bij elke bestelling!
Andrea Galli
Snel geleverd, netjes verpakt. Een van mijn favoriete merkjes besteld, zal er zeker nog eens shoppen!
Debby de Boer
Goede service!
Angela Bien
Snelle levering! En netjes ingepakt
ingrid Friederich
pantalon zwaar verkreukeld ontvangen , kon ik zo niet aantrekken.Jammer dat dit niet bij het inpakken is geconstateerd
Rita
Heel mooi broekje in prachtige kleur blauw.. Maat paste perfect. Was keurig verpakt met een lief nota´tje erbij.
Masselink
Niet vriendelijk! Als er iets met de kleding is doen ze moeilijk!
Antwoord van Hashtag Bij MarleenBeste Rik,
Allereerst wil ik je bedanken voor je feedback. Het spijt me te horen dat je een minder goede ervaring hebt gehad. Ik doe mijn uiterste best om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn.
Wanneer er een klacht is, gelden voor iedereen dezelfde regels. Dit is om eerlijkheid en consistentie te waarborgen. Ik begrijp dat we in dit geval van mening verschillen.
Liefs Marleen -
Romain Volders
Snelle en correcte levering e´ alles in perfecte staat.
Hermine Verboven
Perfect geleverd én prijs kwaliteit is super -
Martina
Een hele mooie top van Lofty Manner besteld. De volgende dag al in huis. En zo mooi ingepakt met een lieve kaart en een mooie wens. En dat allemaal voor een kledingstuk uit de sale. Écht top! Dank je wel!
Lonneke
Snel bezorgd, lief handgeschreven briefje bij bestelling en goed ingepakt!
Rian van Breugel
Snelle levering. Bedankt 👍