Hareco Hengelsport
producten van alle topmerken in de hengelsport.
Voor de laagste prijzen.
Toos Mooijman
Supersnelle levering, enorm vriendelijke service aan de telefoon en ik kom mijn pakket goed in de gaten houden tijdens de reis! Echt een aanrader!
Louis
Top service
Hoe beoordeel je Hareco Hengelsport?
Werner Van Eylen
Geweldige service, mooi verzorgde winkel met ruim aanbod en vriendelijke uitbaters.
Erwin
Fijne. winkel leuke molen besteld vroeg of hij ook in japan gemaakt was als de andere 2 die ik al had omdat dat type molen ook een tijdje in Engeland was gemaakt wilde ik een complete set hebben ze netjes gebeld om na te vragen of dit de goede versie van die molen was en hem daarna opgestuurd.
Gaat om de daiwa infinity x5500
Ook al 2 Shimano ultegras xtb ci4 gekocht hier waar ik ook nog met veel plezier mee vis.
En nog veel plezier aan zal hebben fijne winkel. -
Ab Brinkhuis
Keurig verpakt en op tijd geleverd
Astrid Heuvel
Hele fijne winkel en goed geholpen
Aardig personeel -
Jeffrey Krul
Geweldig service! Vriendelijk personeel! Een winkel naar mijn hart
Ronald Baartman
Goede service en prima prijs
Ad
Duidelijke beschrijving snelle levering
Dennis van Vliet
Alles weer top zoals gewoonlijk, levering snel!
Arja Van Roon
Snelle levering. Goede kwaliteit product
Gerard van Ewijk
toppie
Ferry Van der kemp
Prima ingepakt
Theo Klein
Snelle levering en keurig verpakt. Ook de prijs was uiterst scherp. Top
Kor
Snel geleverd en precies wat ik zocht 👍
Martin
Door de mooie black friday korting heb ik wederom
Hans
Snel en vlot en als er iets niet helemaal goed gaat wordt dat snel en goed afgehandeld
matthias
snel en netjes geleverd, top weer!
San71
Spullen besteld, maar achteraf niet alles op voorraad. Door Hareco door over gebeld en andere spullen uitgekozen. Bedrag wat over was netjes terug gekregen. Spullen snel geleverd gekregen.
Paul D
Prima levering snel en voor een niet op voorraad zijnde artikel prima alternatief in overleg geleverd. Mooie korting ook nog.