HardwareWalletOnline.nl
Esther Gravendeel
Heb nog niks ontvangen!!
Jim
Super goed advies vooraf via mail. Ik had wat vragen over een ledger. Erg goed geholpen. Snelle levering en een mooi product.
Hoe beoordeel je HardwareWalletOnline.nl?
Royco
Goede service en scherpe prijzen
Stefan
Twijfelde over een aankoop bij hardwarewalletonline. Heb een whatsappje gestuurd met wat ik wou weten en kreeg snel reactie. Wou het product graag dezelfde dag hebben en zelfs dat was mogelijk! Goed geregeld en vriendelijk. raad mensen zeker deze webshop aan
Vincent
Snel geleverd, fijne webwinkel en zeer betrouwbaar
Antwoord van HardwareWalletOnline.nlDank voor het delen van jouw ervaring Vincent
T.d.J
Hele goede service, en op afstand hulp. Ledger was vastgelopen eerst samen gekeken om te maken toen dit geen optie was namen ze hem terug terwijl er al een jaar verstreken was. Dit was voor mij onverwachts en dat noem ik nog eens extra goede services. Werdt vriendelijk en snel geholpen.
Antwoord van HardwareWalletOnline.nlFijn dat we konden helpen!
cs
Snelle verzending. Product zoals beschreven.
Bill Boon
Top, en snelle levering
Peter
Ze konden helaas het bestelde artikel niet in de juiste kleuren leveren bleek na een aantal dagen wachten. Gelukkig dachten ze wel goed mee over een oplossing. Eind goed al goed.
Antwoord van HardwareWalletOnline.nlGelukkig nog een goede oplossing gevonden
Frans Agterberg
Snelle levering. Netjes
Dirk Van der kelen
Snelle levering. Goede opvolging
ADVIKON BV - Jan Rooijakkers
Zeer attente medewerker en een super service desondanks geen premium abonnement voor ondersteuning. Echt top !
Antwoord van HardwareWalletOnline.nlDank voor het delen :)
David
Perfecte en vlotte levering. Uiterst tevreden met de hardware wallet.
Alex
Snelle service!
Patrick Theunissen
Snelle levering ook naar Spanje en zeer zeer goede hulp op afstand dit kom je nergens meer tegen wat een top service 🙏🙏
Antwoord van HardwareWalletOnline.nlDank voor het delen Patrick, fijn dat we van dienst konden zijn :)
Erik Boendermaker
Snel en goede prijs
Rene
zeer tevreden en snel geleverd👍
JvdH
Bezorger DHL liet het pakketje achter op deurpost (aan de straat).
Dit kan echt niet!
Verder is het een gewone internetbestellingAntwoord van HardwareWalletOnline.nlHAllo JvdH, bedankt voor het doorgeven. Wij zullen DHL hierop aanspreken want dat is natuurlijk niet de bedoeling! Gelukkig dat het pakket uiteindelijk wel nog goed is beland.
Michael Roelofsen
Mooie prijzen goede service snel geleverd
Antwoord van HardwareWalletOnline.nlDank voor het delen Michael
Vladimir Shvedov
Fast delivery, helpful support
Antwoord van HardwareWalletOnline.nlNice to hear Vladimir, we are glad to help!